MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

Bakış açında haklı olabilirsin ama recapta nakarat eksiksiz bir şekilde var zaten hatta iki kez söylüyor?
Ben üçüncü kez söylemesine fırsat vermedim sadece.
Zaten iki kez söylediği için de lafı yarıda kalmamış oluyor aslında.

ay sen ne anlarsın psikolojik yönünden

Oylarımı kullandım hayırlı olsun herkese. Kötü şarkı yok ama bir şekilde sıralama yapmak durumundayız.

Ortalama bir şarkı Yalın yerine Katy olsa yada Tarkan olsada benzer şeyler söylerim.

@Bully bu hatayı yapacağını bilsem diğer şarkı ile gelirdim. Final puanı alican belesten.

@destere kimse beni çekirge yerine koyamaz.
Böyle konuşuyorsun ama Shakira ile olan klip gelince ağzına tıkıcam bu lafları.

İnşallah.
İlk düşündüğün her zaman doğrudur demişler umarım pişman olacağın bir karar vermemişsindir.

İnşallah.
İlk düşündüğün her zaman doğrudur demişler umarım pişman olacağın bir karar vermemişsindir.

Ayy final şarkım ile çıktım. İlk 4'den aşağı düşmemem lazım.
Sonuçta finalde Sıla'nın ayağını bu şarkı ile yaraladik.

Uff tamam Uza. Sılada hayaller grammy Rihanna'da hayatlar bu bile yeter.
Yahu Grammy diye tutturmuşsun çok mu önemli yani Rihanna almış olsa kaç yazar hiçbir değeri yok benim gözümde. Bu ülkenin sanatçısına destek çıkarım ben yabancıya değil. Sen Rihanna dinlersin ama mezarına sıla gelir

Ayy sen dünya standartlarını tanimiyorsan konuşman anca bir fan kafanın savunması kadar olur.
Uff bur de milliyetçi ayaklarıss

Ayy sen dünya standartlarını tanimiyorsan konuşman anca bir fan kafanın savunması kadar olur.
Uff bur de milliyetçi ayaklarıss
Milliyetçilik değil ki bu Türkiye'yi çok sevmemle de alakalı değil ama sonuçta yerli bir sanatçıya her zaman daha çok değer veririm ben. Sıla şuan için müzik camiasında en kaliteli besteleri yapan ve müziğini her şeyiyle üstlenen bir isim. Ve halk gereken ilgiyi hemen gösterdi. Böyle kaliteli isimlere ihtiyacımız var ülke olarak ne yapalım elin zencisini

Zenci değil o cahil melez.sd Yarın sınavım var uğraşma benle.

Zencinin melezi işte
neyse sığındığın liman ders olsun
iyi çalışmalar.
Deniz bak yol yakınken yabancı tarafa geç.
Hazır yabancı dizi izlemeye niyetlenmişken.

Sen ilk haftalarda hata yaptın bir yerde.

Oylarımı sonunda kullandım herkese başarılar

Kuzu Kuzu efsane şarkıdır bilmeyen tuhafima gitti

Kuzu kuzu
kuzuları severim tarkanı sevmem

@Çiğdem- ilk defa erken kullanmadın
@Çiğdem- sistemli gidiyor en son sürprizi patlatacak yalnız yanlışlıkla sandala falan oy verirse oylarını tümden geçersiz say

üçüncü kez başlamasına fırsat vermeseydin daha hoş olurdu
bazen canlı ve kanlı olmayan konserlerde bile şarkı kesilmeden önce ses azalır azalır azalır seyirciyi alıştırırlar biteceğine ondan sonra kesilir tamamen aniden kesmek şok etkisi yaratıyor
neyse yani ben kötü puan vermek için bahane arıyordum zaten güzzel olmuş böyle daha iyi
)

Yabancı dizi izlemiyorum ki
yani daha başlamadım
yıldız tilbeye bir puan vereydin