MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

nakarat tabiki önemlide birde olayın psikolojik yönü var mesela ben konuşuyorum arkadaşla diyeceğim laf '' ben bugün sinemaya gideceğim :)
arkadaşta tam'' ben bug.....'' diyince kafama silah sıkıyor ? :) öldüğüme üzülmemde lafımın yarıda kalması çok pis bozar beni :)
Bakış açında haklı olabilirsin ama recapta nakarat eksiksiz bir şekilde var zaten hatta iki kez söylüyor? :) Ben üçüncü kez söylemesine fırsat vermedim sadece. :) Zaten iki kez söylediği için de lafı yarıda kalmamış oluyor aslında. :)

nakarat tabiki önemlide birde olayın psikolojik yönü var mesela ben konuşuyorum arkadaşla diyeceğim laf '' ben bugün sinemaya gideceğim :)
arkadaşta tam'' ben bug.....'' diyince kafama silah sıkıyor ? :) öldüğüme üzülmemde lafımın yarıda kalması çok pis bozar beni :)
ay sen ne anlarsın psikolojik yönünden :D

Oylarımı kullandım hayırlı olsun herkese. Kötü şarkı yok ama bir şekilde sıralama yapmak durumundayız. :D

ayoll bende nakaratı hiç almamış sandım umutun yorumuyla şimdi baktım racapa o son nakarat olmaada our bence zaten şarkıda nakarata yer vermiş öncesinde yanı çok büyük hata değil bencede @sokak sanati sende yanı yalını sevsen bile kup takmadan geçmiyorsun
bu bahaneyle puan düşürüceksin anlamadım sanma :A:A:A

Ortalama bir şarkı Yalın yerine Katy olsa yada Tarkan olsada benzer şeyler söylerim.:A

@Bully bu hatayı yapacağını bilsem diğer şarkı ile gelirdim. Final puanı alican belesten.:A

@destere kimse beni çekirge yerine koyamaz.:A Böyle konuşuyorsun ama Shakira ile olan klip gelince ağzına tıkıcam bu lafları.:A

Ortalama bir şarkı Yalın yerine Katy olsa yada Tarkan olsada benzer şeyler söylerim.:A

@Bully bu hatayı yapacağını bilsem diğer şarkı ile gelirdim. Final puanı alican belesten.:A

@destere kimse beni çekirge yerine koyamaz.:A Böyle konuşuyorsun ama Shakira ile olan klip gelince ağzına tıkıcam bu lafları.:A
İnşallah. :A İlk düşündüğün her zaman doğrudur demişler umarım pişman olacağın bir karar vermemişsindir. :A

Uff tamam Uza. Sılada hayaller grammy Rihanna'da hayatlar bu bile yeter.:A
Yahu Grammy diye tutturmuşsun çok mu önemli yani Rihanna almış olsa kaç yazar hiçbir değeri yok benim gözümde. Bu ülkenin sanatçısına destek çıkarım ben yabancıya değil. Sen Rihanna dinlersin ama mezarına sıla gelir :F

Yahu Grammy diye tutturmuşsun çok mu önemli yani Rihanna almış olsa kaç yazar hiçbir değeri yok benim gözümde. Bu ülkenin sanatçısına destek çıkarım ben yabancıya değil. Sen Rihanna dinlersin ama mezarına sıla gelir :F

Ayy sen dünya standartlarını tanimiyorsan konuşman anca bir fan kafanın savunması kadar olur.:A Uff bur de milliyetçi ayaklarıss

Ayy sen dünya standartlarını tanimiyorsan konuşman anca bir fan kafanın savunması kadar olur.:A Uff bur de milliyetçi ayaklarıss
Milliyetçilik değil ki bu Türkiye'yi çok sevmemle de alakalı değil ama sonuçta yerli bir sanatçıya her zaman daha çok değer veririm ben. Sıla şuan için müzik camiasında en kaliteli besteleri yapan ve müziğini her şeyiyle üstlenen bir isim. Ve halk gereken ilgiyi hemen gösterdi. Böyle kaliteli isimlere ihtiyacımız var ülke olarak ne yapalım elin zencisini :A

Milliyetçilik değil ki bu Türkiye'yi çok sevmemle de alakalı değil ama sonuçta yerli bir sanatçıya her zaman daha çok değer veririm ben. Sıla şuan için müzik camiasında en kaliteli besteleri yapan ve müziğini her şeyiyle üstlenen bir isim. Ve halk gereken ilgiyi hemen gösterdi. Böyle kaliteli isimlere ihtiyacımız var ülke olarak ne yapalım elin zencisini :A

Zenci değil o cahil melez.sd Yarın sınavım var uğraşma benle.:X

Zencinin melezi işte :F neyse sığındığın liman ders olsun :A iyi çalışmalar.
Deniz bak yol yakınken yabancı tarafa geç. :A Hazır yabancı dizi izlemeye niyetlenmişken. :A

sizinkiler kendilerine iyi haftalara akdar ehdef koyup canavar gibi iyi şarkılarıyla geldikleri için bizlerde finali hedefleyip stratejesi adına düşük çıktığımız haftalarda güme gittik sayenizde :kizgin::kizgin::kizgin: @sokak sanati @Harunnn60 :A:A:A

hahahah ayyy @destere tarkan için ağzıyla kuş avlıyor demişsin şarkıda hahaha ayy daha bu şarkıyı dinleyemem ben yaaa senin bu yazıların aklıma gelir :F:F:F
Sen ilk haftalarda hata yaptın bir yerde. :D

Kuzu Kuzu efsane şarkıdır bilmeyen tuhafima gitti :A

Kuzu kuzu :A
kuzuları severim tarkanı sevmem :)

@Çiğdem- ilk defa erken kullanmadın :(
@Çiğdem- sistemli gidiyor en son sürprizi patlatacak yalnız yanlışlıkla sandala falan oy verirse oylarını tümden geçersiz say :)

Bakış açında haklı olabilirsin ama recapta nakarat eksiksiz bir şekilde var zaten hatta iki kez söylüyor? :) Ben üçüncü kez söylemesine fırsat vermedim sadece. :) Zaten iki kez söylediği için de lafı yarıda kalmamış oluyor aslında. :)
üçüncü kez başlamasına fırsat vermeseydin daha hoş olurdu :) bazen canlı ve kanlı olmayan konserlerde bile şarkı kesilmeden önce ses azalır azalır azalır seyirciyi alıştırırlar biteceğine ondan sonra kesilir tamamen aniden kesmek şok etkisi yaratıyor :) neyse yani ben kötü puan vermek için bahane arıyordum zaten güzzel olmuş böyle daha iyi :))

Yabancı dizi izlemiyorum ki :F yani daha başlamadım :A
yıldız tilbeye bir puan vereydin :)