MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

oylamayı tamamladım..tüm şarkıları 2 defa dinledim...öncelikle şünu söyleyeyim..10 tane yarışmacı içinden oylama yapmak oldukça zor oldu..şarkıların hepsi iyidi diyebilirim..tam bir final haftası gibiydi..yarışmacı sayısının az olması oylamayıda bir hayli zorlaştırdı..
düşük puan alan yarışmacı dahi iyiydi..onun için düşük alan arkadaşlarımız kusura bakmasın..onların şarkılarıda çok iyidi..ama malum sonuçta bazıları düşük almak zorunda yarışma formatı olarak...
yarşmacı sayısı da az olduğu için bu hafta ilk 3 ü sadece açıklıyorum..
ilk 3 te yıldız tilbe ahmet kaya sıla oldu..
@xemrexxx @Yiğitt @denizz19
yıldız tilbe şarkısı çok çok iyidi..tam final şarkısı diyebilirim.birçok kişinin listesinde üst sıralarda olur..
ahmet kaya şarkısı çok iyidi..yine harika bir şarkı seçmiş..birçok kişinin listesinde üst sıralarda olur..
sılanın şarkısı çok iyidi...nakarat bölümü çok beğendim...farklı duyguları yansıtmış şarkı..birçok kişinin listesinde sanırım üst sıralarda olur..
rihanna tarkan katyy peryy listede iyi puan aldılar diyebilirim..listede üst sıralara yakın puan aldılar...
@sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai

Bütün yarışmacılara başarılar dilerim...

Sıla senide kandırmış.ss

Mehmet eline kulağına sağlık sana lafım yok lafım Sıla'ya

@denizz19 hep şike hep şike.

Şöyle şimdi. Şarkının başından nakaratın sonuna kadar 58 saniyelik bir süre var. Şarkı çabuk ilerliyor yani. Ben de 100 saniyelik recap süresinden sonuna kadar faydalanmak için öyle bir recap ayarladım. Belki de hata yapmışımdır bilemiyorum içimden öyle yapmak geldi.

Bence son etki daha iyi olmalı. Kucucugum deyip bırakmış şarkıyı. Baştan kıssan daha iyi olurdu.

2. Sezonda çok kilit isimler vardı Sezen Sandal gibi ama kilit anlarda elendiler.
Son 10'da biz baskın çıktık doğru tercihler yaparak.
sizinkiler kendilerine iyi haftalara akdar ehdef koyup canavar gibi iyi şarkılarıyla geldikleri için bizlerde finali hedefleyip stratejesi adına düşük çıktığımız haftalarda güme gittik sayenizde
@sokak sanati @Harunnn60

hahahah ayyy @destere tarkan için ağzıyla kuş avlıyor demişsin şarkıda hahaha ayy daha bu şarkıyı dinleyemem ben yaaa senin bu yazıların aklıma gelir

Yıldız sizden.

Bence son etki daha iyi olmalı. Kucucugum deyip bırakmış şarkıyı. Baştan kıssan daha iyi olurdu.
Evet küçücüğüm diyip bırakıyor ama o ekstra kısım aslında normal kısımda nakaratta kesilme olmuyor yani ben 100 saniyeye tamamlamak için öyle bir şey yaptım yoksa 60 saniyede bitecekti şarkı o 40 saniyem çöpe gitsin istemedim.

Sen kendi açından haklı olabilirsin tabii eleştirine saygı duyarım.

ayoll bende nakaratı hiç almamış sandım umutun yorumuyla şimdi baktım racapa o son nakarat olmaada our bence zaten şarkıda nakarata yer vermiş öncesinde yanı çok büyük hata değil bencede @sokak sanati sende yanı yalını sevsen bile kup takmadan geçmiyorsun
bu bahaneyle puan düşürüceksin anlamadım sanma

Yok kız delirmedik o kadar da.
Ben recapta en çok nakarata önem veririm zaten şarkımın normal kısmının nakaratında bir kesilme olmuyor. Bu yüzden kendimce hata yaptığımı düşünmüyorum.

Nakarat bittikten sonra o kısmı almasam da olurdu belki ama ben almak istedim 100 saniye recap süresi kullanabilmek varken 60 saniye ile yetinmek istemedim.

Ben de puanları gönderdim. Zor bir hafta oldu, içlerinden yalnızca 2 tanesini hatta tam olarak 1 tanesini çok beğendim. 10 puan gözüm kapalı gitti, zaten çok severdim onu. 9 puanlık şarkı da eh işte. 8 puanlık şarkının da fena kalitesi yoktu. Ama geriye kalan 7 şarkıyı hiç mi hiç beğenmedim. 7 puanlık ile 1 puanlığın şahsımca çok farkı yoktu, o yüzden zorlu bir puanlama oldu.

Bu hafta vizeler olduğu için uzun uzun yorum yapamayacağım sadece GunesınOglu'na sıralama gönderirim.

biz de sana @Çiğdem- in oklavalrıyla dalacaktık zaten
gençlerin arasında çok yaşlı kalmış senin yıldız türbe

hiç ipucu vermemişsin
şimdi ayrışmacı arkadaşlar bir heyecanla acaba benim şarkıdanmı bahsediyor 10 puanlık diye düşünecekler
,
bende öyle değil takır takır yerin dibine batırdım hepsini şimdi herkes mutlu
)

Hadi bakalım eğer dediğin gibi 10 puan verirsen sevinirim.

Bin incele tam sana göre.
receb in 9.15 inci saniyesiyle 9.20 saniyesi aarsında 5 saniyelik bir katy var 10 puanlık
geride kalan katy 2 puanlık? demekki 10 +2 = 12 /2 = 6 sistemiyle katy e giden puanı buldum
)

kabahat @Maskeli Fedai de her hafta üç beş puan vereyim şu tarkana diyorum her hafta başka bir fiyasko parçayla bizi çileden çıkarıyor
tarkan orda napıyor harbiden çalılıkların arasında kuş kovaladığı kesin
)

recebi ayarlayamamışsın buly arkadaşlar ne diyor onların ne dediğini çözemedimde senin yalının parçası yarıda kalmış gibi lafı adamın ağzına tıkamışsın resmen

2. Sezonda çok kilit isimler vardı Sezen Sandal gibi ama kilit anlarda elendiler.
Son 10'da biz baskın çıktık doğru tercihler yaparak.
boşuna sevinme çekirge en fazla üç kez sıçrar yakalıycaz bu hafta çekirgeyi

Son düzenleme:
Küçücüğüm her şeyim nolur çok uzaklara gitme, gidersen öleceğim karanlığa döneceğim..

Nakarat şarkının en önemli kısmıdır ve nakaratamız yukarıda yazdığım sözler değil mi? Recapta bu sözleri duyabiliyorsan sıkıntı yok o zaman. Lafı en sonda Yalın'ın ağzına tıkmış olabilirim evet ama tıkmasam recap erkenden bitecekti bunu istemedim. Ekstradan 40 saniye izlettim işlere sizlere, klipteki kızları gösterdim. Daha ne istiyorsun?

nakarat tabiki önemlide birde olayın psikolojik yönü var mesela ben konuşuyorum arkadaşla diyeceğim laf '' ben bugün sinemaya gideceğim

arkadaşta tam'' ben bug.....'' diyince kafama silah sıkıyor ?
öldüğüme üzülmemde lafımın yarıda kalması çok pis bozar beni

Kuzu Kuzu efsane şarkıdır bilmeyen tuhafima gitti

Bu hafta vizeler olduğu için uzun uzun yorum yapamayacağım sadece GunesınOglu'na sıralama gönderirim.
Kuzu kuzu