oylamayı tamamladım..tüm şarkıları 2 defa dinledim...öncelikle şünu söyleyeyim..10 tane yarışmacı içinden oylama yapmak oldukça zor oldu..şarkıların hepsi iyidi diyebilirim..tam bir final haftası gibiydi..yarışmacı sayısının az olması oylamayıda bir hayli zorlaştırdı..
düşük puan alan yarışmacı dahi iyiydi..onun için düşük alan arkadaşlarımız kusura bakmasın..onların şarkılarıda çok iyidi..ama malum sonuçta bazıları düşük almak zorunda yarışma formatı olarak...
yarşmacı sayısı da az olduğu için bu hafta ilk 3 ü sadece açıklıyorum..
ilk 3 te yıldız tilbe ahmet kaya sıla oldu..
@xemrexxx @Yiğitt @denizz19
yıldız tilbe şarkısı çok çok iyidi..tam final şarkısı diyebilirim.birçok kişinin listesinde üst sıralarda olur..
ahmet kaya şarkısı çok iyidi..yine harika bir şarkı seçmiş..birçok kişinin listesinde üst sıralarda olur..
sılanın şarkısı çok iyidi...nakarat bölümü çok beğendim...farklı duyguları yansıtmış şarkı..birçok kişinin listesinde sanırım üst sıralarda olur..
rihanna tarkan katyy peryy listede iyi puan aldılar diyebilirim..listede üst sıralara yakın puan aldılar...
@sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Bütün yarışmacılara başarılar dilerim...
düşük puan alan yarışmacı dahi iyiydi..onun için düşük alan arkadaşlarımız kusura bakmasın..onların şarkılarıda çok iyidi..ama malum sonuçta bazıları düşük almak zorunda yarışma formatı olarak...
yarşmacı sayısı da az olduğu için bu hafta ilk 3 ü sadece açıklıyorum..
ilk 3 te yıldız tilbe ahmet kaya sıla oldu..
@xemrexxx @Yiğitt @denizz19
yıldız tilbe şarkısı çok çok iyidi..tam final şarkısı diyebilirim.birçok kişinin listesinde üst sıralarda olur..
ahmet kaya şarkısı çok iyidi..yine harika bir şarkı seçmiş..birçok kişinin listesinde üst sıralarda olur..
sılanın şarkısı çok iyidi...nakarat bölümü çok beğendim...farklı duyguları yansıtmış şarkı..birçok kişinin listesinde sanırım üst sıralarda olur..
rihanna tarkan katyy peryy listede iyi puan aldılar diyebilirim..listede üst sıralara yakın puan aldılar...
@sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai
Bütün yarışmacılara başarılar dilerim...