Müzik yarışması gibi.oyun değil mi bu müzik oyunu
şöyle bi göz attım da bildiğin post kasma mekanı yapmışsınız kendinize. full bu oyun için mi foruma giriyorsunuz zevkler ayrıdır derler ama bundan insan ne zevk alır onu da anlamıyorum ya neyse
maskeli bile kalmış bu şarkıylaEn kötü 7 daha aşağısı olmaz.Kullan ama elenirsin.
Bir kurtulamadık YıldızdanRakip xemre melunu olunca öyle.
Aman zararsız zaten boşver bırak elenmesin.Bir kurtulamadık Yıldızdan
işte bende onu anlamıyorum nasıl eğlenir insan burdaMüzik yarışması gibi.
Aman be takas post kassak ne olur ki kasmıyoruz bile.Eğlenmeye geldik, kost kassak ne olur o olsa ne olur. Gülüyoruz, stres atıyoruz falan. Tabi ki bunun için girmiyorum buraya ama burası da renk katıyor.
Bence önümüzdeki sezona katılmalısın
Kendi halinde takılıyor doğru dedinAman zararsız zaten boşver bırak elenmesin.
Evet, bazen senin gibi düşünüyorum bende.işte bende onu anlamıyorum nasıl eğlenir insan burdahayatta işim olmaz kimse bana puan vermez sonra sinirlenirim tartışma çıkar burda kimse objektif değil
ki dediğim gibi post kasma mekanı yapılmış burası
Megastara yarismama rağmen banada puan vermiyorlarişte bende onu anlamıyorum nasıl eğlenir insan burdahayatta işim olmaz kimse bana puan vermez sonra sinirlenirim tartışma çıkar burda kimse objektif değil
ki dediğim gibi post kasma mekanı yapılmış burası
işte akıllı olan bu tür saçmalıklarda bulunmazEvet, bazen senin gibi düşünüyorum bende.Bazıları arkadaşlarına yüksek veriyor, bu duruma sinir oluyorum da zor tutuyorum kendimi. Aynen, sen burada sinirlenirsin.
Neyse saygı duyarım düşüncene.
Bir kurtulamadık Yıldızdan
çeyrek finale geldiğimde delikanlımı kullanayım da görün siz zararıAman zararsız zaten boşver bırak elenmesin.
Haftaya elenmezsen kına yak canım sen, çeyrek final diyor.çeyrek finale geldiğimde delikanlımı kullanayım da görün siz zararı
Çeyrek finale gelemeyeceğin için sıkıntı yok.çeyrek finale geldiğimde delikanlımı kullanayım da görün siz zararı
ayol yıldızla oraya ka gelmem mucize beÇeyrek finale gelemeyeceğin için sıkıntı yok.Gelsen keşke yarı finalde direkt şutlarız seni.
şimdi @GunesinOglu yıldızlar yarışıyorun 3.sezonunu kendisi yapmak istiyor belki anlaşmışıszıdr kendisiyle bu ka emin konuşma benceHaftaya elenmezsen kına yak canım sen, çeyrek final diyor.
Ben sen miyim şike yapacağım.ayol yıldızla oraya ka gelmem mucize be7-8 kişi var sürekli 1 ya da 2 veren
şimdi @GunesinOglu yıldızlar yarışıyorun 3.sezonunu kendisi yapmak istiyor belki anlaşmışıszıdr kendisiyle bu ka emin konuşma bence
Sen gözünü sadece vadi forumlarında açtığın için sana oyun gibi geliyor tabi müzik evrensel bir yarıştırbu yarışmayla hiçbir alakam yokta milletin işi gücü yok sabah akşam oyun mu oynuyorsunuz ya şaşıyorum valla
sen yapma zaten ben yaparımBen sen miyim şike yapacağım.
@tolgab Geçmiş olsun keşke Yılan ile gelseydin.4. Sezon bekliyoruz.
@Harunnn60 4.sezon demişken Shakira ile yarışmak istiyorum ancak başka bir yarışmada o senin elinde, ne diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?