MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

oyun değil mi bu müzik oyunu
şöyle bi göz attım da bildiğin post kasma mekanı yapmışsınız kendinize. full bu oyun için mi foruma giriyorsunuz zevkler ayrıdır derler ama bundan insan ne zevk alır onu da anlamıyorum ya neyse :D
Müzik yarışması gibi. :D

Aman be takas post kassak ne olur ki kasmıyoruz bile. :D Eğlenmeye geldik, kost kassak ne olur o olsa ne olur. Gülüyoruz, stres atıyoruz falan. Tabi ki bunun için girmiyorum buraya ama burası da renk katıyor.

Bence önümüzdeki sezona katılmalısın :A

noldu bu konuya yorum yapacaktım kilitlediniz sonra birde net kesildi tüm gazı kaçtı işin :)

neyse son durumu şeydelim değerlendirelim :)

@tolgab ın yarışma dışı kalmasına üzüldüm ama demetten kurtulduğumuz için mutluyum :) umarım @tolgab arkadaşımız daha iyi bir sanatçıyla tekrar sahalara döner :)

birincilik rihannanın hakkıydı bu hafta şarkısını üstüste 5 kez dinledim az bişeyde izledim :))

ilk üçü paylaşan arkadaşlarıda kutlayayım kenara çekileyim :)

@xemrexxx karpuzu son anda kurtarmış durumu umarım haftaya gider :)

Müzik yarışması gibi. :D

Aman be takas post kassak ne olur ki kasmıyoruz bile. :D Eğlenmeye geldik, kost kassak ne olur o olsa ne olur. Gülüyoruz, stres atıyoruz falan. Tabi ki bunun için girmiyorum buraya ama burası da renk katıyor.

Bence önümüzdeki sezona katılmalısın :A
işte bende onu anlamıyorum nasıl eğlenir insan burda :d hayatta işim olmaz kimse bana puan vermez sonra sinirlenirim tartışma çıkar burda kimse objektif değil
ki dediğim gibi post kasma mekanı yapılmış burası

işte bende onu anlamıyorum nasıl eğlenir insan burda :D hayatta işim olmaz kimse bana puan vermez sonra sinirlenirim tartışma çıkar burda kimse objektif değil
ki dediğim gibi post kasma mekanı yapılmış burası
Evet, bazen senin gibi düşünüyorum bende. :D Bazıları arkadaşlarına yüksek veriyor, bu duruma sinir oluyorum da zor tutuyorum kendimi. Aynen, sen burada sinirlenirsin. :F

Neyse saygı duyarım düşüncene. :X

Evet, bazen senin gibi düşünüyorum bende. :D Bazıları arkadaşlarına yüksek veriyor, bu duruma sinir oluyorum da zor tutuyorum kendimi. Aynen, sen burada sinirlenirsin. :F

Neyse saygı duyarım düşüncene. :X
işte akıllı olan bu tür saçmalıklarda bulunmaz :D
@Maskeli Fedai nerde bir saçmalık var orda seni görüyorum aga aklını başına al :D

@tolgab Geçmiş olsun keşke Yılan ile gelseydin. :( 4. Sezon bekliyoruz.

@Harunnn60 4.sezon demişken Shakira ile yarışmak istiyorum ancak başka bir yarışmada o senin elinde, ne diyorsun? :(