MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

Şaka misin farklı zevkler değil farklı siyasi görüşler var)))

Kış güneşi bak bakalım kaç hafta liste 1 kaldı.
Vallahi ben siyasi düşünüyorsam Allah şimdi çarpsın beni. Açıkçası hiç aklıma öyle şeyler gelmiyor ki siyaset konuşmalarında en önde olan birisiyim. Ki forumda çoğu arkadaş siyasettten önce arkadaşlığa göre oy veriyor. Ben bundan rahatsızım. Ama siyaset olacağını hiç düşünmüyorum.

Evet ya cidden artık yabancı diye dışlamayın yabancı sarkıcıları.
Çoğu kisi sözleri anlamıyor diye düşük veriyor. Bazıları gelip 3'ten fazla puan vermem diyor. Bizimi buraya kadar gelmemiz büyük başarı bence.

Sadece ritmi ile bu kadar kazanıyoruz. Şarkıyı bir de anlasalar ki ben her hata 2 paragraf yazı yırurum anlamaları için neler olur kimbilir.
Boş konuşuyor resmen.

+1 son 3 cümleye

Her hafta elenme riski yaşadığım için hazırlıklıydım ama 2005 yılında yılın şarkısı seçilmiş olan bir şarkıyla haftayı atlatırım sanıyordum, olmadı bu sefer. Demet forum da sevilmemesine rağmen Allstar da başarılı olduğumu düşünüyorum.

Başından beri yüksek puanlar ile beni hep destekleyen @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @batuhankaralar a çok teşekkürler.

Yorumlarınız için teşekkürler ve kalan haftalar için başarılar @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @Bully @xemrexxx @-potterhead-

Emeğine sağlık çok keyif aldım @GunesinOglu

Sadece ritmi ile bu kadar kazanıyoruz. Şarkıyı bir de anlasalar ki ben her hata 2 paragraf yazı yırurum anlamaları için neler olur kimbilir.
Boş konuşuyor resmen.
Evet çok haklısın en çok biz mücadele veriyoruz bu yarışma için çünkü bizim durumumuz daha zor.
Birde birisi bana puan verirken GG ( Güle Güle) yazmış. Şaka da olsa insan üzülüyor şarkım iyi olduğu halde niye eleneyim ben.

Gerçekten büyük başarı bence, Demet o kadar sanatçı eledi. Senin iyi taktiğin bence buraya kadar gelmene yol açtı.

Konu yeniden yoruma açık.