Sen kendi boyuna bakmadan Minik Serçeme niye laf atıyorsun ki.ay sayfanın yarısı boş kalır be![]()
Evet.Bir de soruyor musun![]()
sezeni sesi kurtarıyor onun boydan resmini koysan kadının tüm gizemi kaybolur onda ses yeterli boya ene gerek yokBen de Sezen'in boydan bir resmini bulsam artı puan alır mıyım senden acaba.![]()
yıldızı dinledin mi![]()
yok daha dinlemedim fırsatım olmadı
bak ben videoyla katılmak istiyorum pis cücük acun @GunesinOglu konsepte uygun değil diyor .ss konseptine @Çiğdem- gibi çirkin kızlar dadanasıca.ss @mrt-06sezeni sesi kurtarıyor onun boydan resmini koysan kadının tüm gizemi kaybolur onda ses yeterli boya ene gerek yok)
yok daha dinlemedim fırsatım olmadı![]()
bu videoyla katıl benden 1 puanın garantibak ben videoyla katılmak istiyorum pis cücük acun @GunesinOglu konsepte uygun değil diyor .ss konseptine @Çiğdem- gibi çirkin kızlar dadanasıca.ss @mrt-06
nesi varmış.ssbu videoyla katıl benden 1 puanın garanti![]()
huysuz virjin çok daha güzel oynuyor bundannesi varmış.ss
onun dansı kendine has senin totoşluğun gibi .sshuysuz virjin çok daha güzel oynuyor bundan![]()
kadına sanki elektrik vermişler öyle bir dans türü yokki ? kendine haslıkta zaten durumu kurtarma bahanesi oluyoronun dansı kendine has senin totoşluğun gibi .ss
bak ben videoyla katılmak istiyorum pis cücük acun @GunesinOglu konsepte uygun değil diyor .ss konseptine @Çiğdem- gibi çirkin kızlar dadanasıca.ss @mrt-06
biz de senle @Çiğdem- i aynı yatakta bastırıp zorla evlendririzTaktın videoya bak videoyu sildiririm![]()
gerçi ruhu kaplayan vücut daha önemli bence@destere dinle şarkımı ruhu alırsın![]()
Şarkının da çok iyi ruhu var eminim seveceksin .gerçi ruhu kaplayan vücut daha önemli benceher ikisi uyum içinde olmalı iç ve dış orantısı dengeli olmalı
![]()
ay hala aşağılıyor senin favorilerin bir bir gidiyor çatla@xemrexxx şimdi Yıldız ı inceledim de
Vazgeçtim ve Delikanlım ı sakla final haftalarına ufak bir ihtimal ama kalırsan onları kullan![]()
ay hala aşağılıyor senin favorilerin bir bir gidiyor çatlazaten delikanlım finallik ama çok tehlike olursa kullanırım
![]()
onu kullanmıştım 2.sezon pek iyi point almamıştıVazgeçtim de finallik![]()
onu kullanmıştım 2.sezon pek iyi point almamıştı![]()