Sen kendi boyuna bakmadan Minik Serçeme niye laf atıyorsun ki.ay sayfanın yarısı boş kalır be
Evet.Bir de soruyor musun
sezeni sesi kurtarıyor onun boydan resmini koysan kadının tüm gizemi kaybolur onda ses yeterli boya ene gerek yok )Ben de Sezen'in boydan bir resmini bulsam artı puan alır mıyım senden acaba.
yıldızı dinledin mi
yok daha dinlemedim fırsatım olmadı
bak ben videoyla katılmak istiyorum pis cücük acun @GunesinOglu konsepte uygun değil diyor .ss konseptine @Çiğdem- gibi çirkin kızlar dadanasıca.ss @mrt-06sezeni sesi kurtarıyor onun boydan resmini koysan kadının tüm gizemi kaybolur onda ses yeterli boya ene gerek yok )
yok daha dinlemedim fırsatım olmadı
bu videoyla katıl benden 1 puanın garantibak ben videoyla katılmak istiyorum pis cücük acun @GunesinOglu konsepte uygun değil diyor .ss konseptine @Çiğdem- gibi çirkin kızlar dadanasıca.ss @mrt-06
nesi varmış.ssbu videoyla katıl benden 1 puanın garanti
huysuz virjin çok daha güzel oynuyor bundannesi varmış.ss
onun dansı kendine has senin totoşluğun gibi .sshuysuz virjin çok daha güzel oynuyor bundan
kadına sanki elektrik vermişler öyle bir dans türü yokki ? kendine haslıkta zaten durumu kurtarma bahanesi oluyor )onun dansı kendine has senin totoşluğun gibi .ss
bak ben videoyla katılmak istiyorum pis cücük acun @GunesinOglu konsepte uygun değil diyor .ss konseptine @Çiğdem- gibi çirkin kızlar dadanasıca.ss @mrt-06
biz de senle @Çiğdem- i aynı yatakta bastırıp zorla evlendririzTaktın videoya bak videoyu sildiririm
gerçi ruhu kaplayan vücut daha önemli bence her ikisi uyum içinde olmalı iç ve dış orantısı dengeli olmalı@destere dinle şarkımı ruhu alırsın
Şarkının da çok iyi ruhu var eminim seveceksin .gerçi ruhu kaplayan vücut daha önemli bence her ikisi uyum içinde olmalı iç ve dış orantısı dengeli olmalı
ay hala aşağılıyor senin favorilerin bir bir gidiyor çatla zaten delikanlım finallik ama çok tehlike olursa kullanırım@xemrexxx şimdi Yıldız ı inceledim de
Vazgeçtim ve Delikanlım ı sakla final haftalarına ufak bir ihtimal ama kalırsan onları kullan
ay hala aşağılıyor senin favorilerin bir bir gidiyor çatla zaten delikanlım finallik ama çok tehlike olursa kullanırım
onu kullanmıştım 2.sezon pek iyi point almamıştıVazgeçtim de finallik
onu kullanmıştım 2.sezon pek iyi point almamıştı