Şarkımı nasıl buldun peki?kızlar lezosfermiş bende ayrıntısıyla bilmiyorum zaten gruptan haberim yoktu @Çiğdem- haber vermişti)
Şarkımı nasıl buldun peki?kızlar lezosfermiş bende ayrıntısıyla bilmiyorum zaten gruptan haberim yoktu @Çiğdem- haber vermişti)
Sözleri şöyle : Dar kafes hayat cancağazım, söz kor Ateş yanarsın, Zaman merhem ama hercai. Nafile yol iz yalan dolan ve maalesef gönül talan, acıyla hem hal hadi sağ salim. Yine de yeni güne uyanmaya sebebim çok gülümsemeye ilelebet sıkı sıkı hayata sarılmaya direterek. Göre göre hata da yaptım pişmanlığım çok, bile bile aldattım da aldandığım çok, durumlar böyle yabancı sendeki dertse al benden de aynı.Bu hafta beğeneceğim bir şarkı olduğuna göre gece daha da çok beğenirim.🙄
Arada bir fırça atmak gerekiyor demekki
Yahu anlayın şunu artık, akşam dinliyorum 😡
Denizcim, bana beğendirme çabanı takdir ediyorum, ama neden bu kadar çok uğraşıyosun?Sözleri şöyle : Dar kafes hayat cancağazım, söz kor Ateş yanarsın, Zaman merhem ama hercai. Nafile yol iz yalan dolan ve maalesef gönül talan, acıyla hem hal hadi sağ salim. Yine de yeni güne uyanmaya sebebim çok gülümsemeye ilelebet sıkı sıkı hayata sarılmaya direterek. Göre göre hata da yaptım pişmanlığım çok, bile bile aldattım da aldandığım çok, durumlar böyle yabancı sendeki dertse al benden de aynı.
Yahu anlayın şunu artık, akşam dinliyorum 😡
Sana da fırça atıyım. Senin sözlerde daha çok yanlış buluyorum dinlerken. Sen daha çok özen
Denizcim, bana beğendirme çabanı takdir ediyorum, ama neden bu kadar çok uğraşıyosun?
Tamam, Güzeldir güzel. Şimdi bi şey deyince gene karşı çıkıp savunmaya geçeceksinO zaman aksam yorum bekliyorum.
What's my name deyişi var Rihanna'nın muhteşem.
O zaman aksam yorum bekliyorum.
What's my name deyişi var Rihanna'nın muhteşem.
Kışkırtmaya çalışıyor.R&B tarzını bilmiyor böyle sallıyor.
berbatŞarkımı nasıl buldun peki?
Tamam, Güzeldir güzel. Şimdi bi şey deyince gene karşı çıkıp savunmaya geçeceksin
Ben daha recapı belirlemedim.
Sen bu Katy'le elenmemen şimdiye kadar başarı iyi gidiyosun.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur.Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
Benim yerimde başkası olsa çoktan elenmişti.Sen bu Katy'le elenmemen şimdiye kadar başarı iyi gidiyosun.
Hadi bakim iyi yırtmışsın ne yapıyosun tehdiyt mi ediyosun juriyi yoksa ))))))))Benim yerimde başkası olsa çoktan elenmişti.26 kişi ile başladık 12 kişi kaldık şimdilik daha hedefim var benim.
Yok Cengiz bu sezon yabancı şarkı seven jürileri yarışmaya aldı eskiden bu kadar yoktu.Hadi bakim iyi yırtmışsın ne yapıyosun tehdiyt mi ediyosun juriyi yoksa ))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?