▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur. Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
tatu yu çağrıştırdı ama tatu tabiki bundan çok çok daha güzel söylüyor)
bunların tüm şarkıları güzel değil zaten birkaç tane var böyle kulağa hitap eden gerisi boşEsc 2003 şarkıları da iyiydi bunların
Hiç bilmiyorum bunu.tatu yu çağrıştırdı ama tatu tabiki bundan çok çok daha güzel söylüyor)
Sonunda 😡Bu haftaki şarkımız "Yeni Ay" albümünün en çok dinlenen şarkılarından biri olan 'Yabancı' olacak. Umarım beğenirsiniz.
@Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @Maskeli Fedai @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @EFE UYSAL @vadikızı @Castei @eskici @hayret bi şey @OzaN @turkuazz @Amoureux @primavera @beyazsoy @cevaa @batuhankaralar @Almila @Ahmad @Tzira @ABAY_06 @cookies @Felon @Tolstoyevski @destere @BesaleT @S.G.A.T. @adımutlulukk @*YıldırıM* @Aserat @EnveR @yatutarsa @berkann @Titanium @DarkLeqenD @Reytinger @apoyta @Çiğdem-
kızlar lezosfermiş bende ayrıntısıyla bilmiyorum zaten gruptan haberim yoktu @Çiğdem- haber vermişti )Hiç bilmiyorum bunu.
Recap gelmedi henüz ama tüm şarkılar belli olduysa verilebilir tabi.Arkadaşlar herkes şarkısını yolladıysa oylarımı vereyim ?
Bir hafta oy kullanmadık diye hemen pabucumuz atılmış uzaklara..▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur. Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
Bu haftaki şarkımı çok beğeneceksin oy kullanBir hafta oy kullanmadık diye hemen pabucumuz atılmış uzaklara..
Sen sadık bir biçimde her hafta aynı şekilde sürdürüyosun, finale kadar devam et.Bu haftaki şarkımı çok beğeneceksin oy kullan
Dinlesene şarkımı melodisi sözleri akıyor içine içineSen sadık bir biçimde her hafta aynı şekilde sürdürüyosun, finale kadar devam et.
Geçen hafta kullansaydın oy 3.oluyordum o yüzden biraz trip yapmak istedim.Bir hafta oy kullanmadık diye hemen pabucumuz atılmış uzaklara..
Gece dinlerim, gece.Dinlesene şarkımı melodisi sözleri akıyor içine içine
Zaten sözleri kopyalamaya bile üşendiğinden link veriyodun kaç haftadır. Satırların yanlış olmasından bahsetmiyorum bile. Neredeyse her hafta bi yanlış buluyodumGeçen hafta kullansaydın oy 3.oluyordum o yüzden biraz trip yapmak istedim.
Buradan bakabilirsin.
http://www.sarki-sozleri.net/katy-perry-kanye-west-e-t
Tamam zaten gece çok iyi gidiyor şarkımGece dinlerim, gece.
Zaten sözleri kopyalamaya bile üşendiğinden link veriyodun kaç haftadır. Satırların yanlış olmasından bahsetmiyorum bile. Neredeyse her hafta bi yanlış buluyodum
Trip atmayı bırak da azıcık özen
Tamam bir daha ki hafta özenirim. 😳Gece dinlerim, gece.
Zaten sözleri kopyalamaya bile üşendiğinden link veriyodun kaç haftadır. Satırların yanlış olmasından bahsetmiyorum bile. Neredeyse her hafta bi yanlış buluyodum
Trip atmayı bırak da azıcık özen
Bu hafta beğeneceğim bir şarkı olduğuna göre gece daha da çok beğenirim.🙄Tamam zaten gece çok iyi gidiyor şarkım
Arada bir fırça atmak gerekiyor demekkiTamam bir daha ki hafta özenirim. 😳