MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

Bu hafta beğeneceğim bir şarkı olduğuna göre gece daha da çok beğenirim.🙄

Arada bir fırça atmak gerekiyor demekki :A
Sözleri şöyle : Dar kafes hayat cancağazım, söz kor Ateş yanarsın, Zaman merhem ama hercai. Nafile yol iz yalan dolan ve maalesef gönül talan, acıyla hem hal hadi sağ salim. Yine de yeni güne uyanmaya sebebim çok gülümsemeye ilelebet sıkı sıkı hayata sarılmaya direterek. Göre göre hata da yaptım pişmanlığım çok, bile bile aldattım da aldandığım çok, durumlar böyle yabancı sendeki dertse al benden de aynı.

Sözleri şöyle : Dar kafes hayat cancağazım, söz kor Ateş yanarsın, Zaman merhem ama hercai. Nafile yol iz yalan dolan ve maalesef gönül talan, acıyla hem hal hadi sağ salim. Yine de yeni güne uyanmaya sebebim çok gülümsemeye ilelebet sıkı sıkı hayata sarılmaya direterek. Göre göre hata da yaptım pişmanlığım çok, bile bile aldattım da aldandığım çok, durumlar böyle yabancı sendeki dertse al benden de aynı.
Denizcim, bana beğendirme çabanı takdir ediyorum, ama neden bu kadar çok uğraşıyosun? :D:D

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸    :.  . • ○ °   .   . .   ¸ .   °  ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸       ° .    ° . .   ° :.  . • ○  ° :.  . •

Katy Perry° :.   . • °   .   :. . ¸ . ● ¸       ° .   ° :.  . • ○ 
   ° °  ¸. ● ¸ .   ° :.   . • °   .   :. . ¸ . ● ¸       ° .   ° :.  . •E.T. ft. Kanye West.. ○    .  °  . ● ¸ .    ° .  • ○ °   .      ° :.  . • ○    .  °  ¸….

… ● ¸     ° °  . ¸.     ° . .    ¸ .   °  ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!…   °   ° .   . • °   .  * :. . ¸ . ● ¸       ° .    ° . .   ° :.  . • ○  ° :.  . • ○ ° :.  . •
tumblr_mpsutnTBOD1sro4wbo5_500.gif

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur.:Z:Z Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık. :F:F

@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
Sen bu Katy'le elenmemen şimdiye kadar başarı iyi gidiyosun.