MusicSurvivor All Star | 11.Hafta Sonuçları

A grubu
1)Ahmet Kaya
2)Sıla
3)Yalın

B GRUBU
1-)Rihanna
2--katy perry
3- Tarkan
c grubu
1-)barış manço
2-)Mustafa Ceceli
3-)Seksendört
4- demet akalın
5-)Yıldız Tilbe
@GunesinOglu böyle olabilir
@sokak sanati nasıl fikir @Çiğdem-

Son düzenleme:
henüz 9 hafta gibi uzun bir süre var yarışmanın bitmesine ama şimdiden
kenan doğulu,hadise,burcu güneş,gülşen,göksel,serdar ortaç, sertab erener, şebnem ve hande yener gibi çok iddalı şarkıcılar erkenden sırasıyla elendiler 🙂🙂🙂

ama kendi görüşümle şuana kadar all starın en büyük 2 şoku mustafa sandal ve sezen
gerek müzik kariyerleri olsun gerek elenmeselerdi eğer ellerinde kalan belkide çok üst düzey parçaları olsun şuan yarışmanın en büyük 2 şoku musti ve sezen ve bu iksine üzülmemin en kilit noktaları ise birisi ben diğeride çok sevdiğim @mrt-06 olmasıdır bu 2 ustayamı üzüleyim yoksa yarıştıran kendimizemi üzüleyim bilemedim ben yarışma başlamadan ağır toplar olarak musti,sezen, tarkan, sıla, yalın beşlisini kenara ayırmıştım bundan 2si gitti geriye kalan 3 kişiden birii elenirse benim adıma all starın 3.şoku olur bu 3 arkadaştan birisi elenmediği sürece benim adıma 2 şok vardır şuan

final puan alan @Bully @denizz19 @Yiğitt arkadaşlarada tebrikler yarışta kalanlarada başarılar

benim fikrimi gördünmü

Vay be survivor hata affetmiyor. Sezen Aksu çok yanlış şarkı seçmiş ama yine de elenmesine şaşırdım. Onca efsane şarkı arasından kimsenin bilmediği şarkı bulmak da başarı.
@mrt-06

Yine kötü gittim

Bu haftadan sonra artık bende elenme riski taşıyabilirim.

Sürekli berbat gidiyorum ama
son 1 düşük haftan kaldı işim olmazla birlikte söylediğim diğer şarkı yine onunla sıkıntı yaşarsın haftaya ama o 1 adımı atarsan geriye kalan şarkılar final bence garanti gibi birşey şu haftayı atlat bence yeter