- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Hangi efsaneyi kullanyım diyorum.
Umbrella Stay What's my name
Nerede dedin bunu
@xemrexxx canım hadi bakayım kim kimi eliyor .F
Hangi efsaneyi kullanyım diyorum.
Huyum kurusun.
Uff ben şimdi hangi efsane ile geliyim karar veremedim. @GunesinOglu
Stay What's my name umbrella hangisi bebişim.
o hangi şarkı ririnin benden yüksek alabileceği şarkılar: we found love, where have you been, love the way you lie gerçi onlarda dasoyunarak izlenmiş hep ama şarkılar da güzel
Daha adını bilmiyor bir de efsane mi olmuşHangi efsaneyi kullanyım diyorum.
Görmemişim
Stay ve diğeriyle +10 alırsın ama diğeriyle -5 alırsın
What's my name mi.😱
Daha adını bilmiyor bir de efsane mi olmuş
Hahaha güldürdünEspri yaptın sanırım ama 10+ verirsen gülerim yoksa buzluğa.ss
What s my name le düşük alırsın benden
İkisi de iyi gider ama ikisinde de en az bir yabancı severden düşük alacan
-10 aliyim yine Bir Yanlis Kac Dogru gelecek @GunesinOglu@EFE UYSAL bu hafta neyle geliyon bakim şarkını Cengiz'e yolla ama
-10 aliyim yine Bir Yanlis Kac Dogru gelecek @GunesinOglu
şarkı harika yaahhh şu haftalarda mustimde olmalıydı konuya her girdikçe içim acıyor vlla
kadere bak ı koyucaktım hep bu talihsizlikler beni buluyor
durumuma üzülenler bari burdan dinlesinlerde izlenmeye bari katkınız olsun ayol
başarılar herkese
çok iddalı bir şarkı daha öncede dinlediğim bir şarkıdır...başarılarBu haftaki şarkımız 'Yeni Ay' albümünün son video klip çalışması sözü ve müziği Sıla Gençoğlu'na ait olan "HEDİYE" olacak. Herkese başarılar...
@Bully @Yiğitt @mrt-06 @Ahmad @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @tolgab @ozgur2113 @Maskeli Fedai @-potterhead- @EFE UYSAL @batuhankaralar @Castei @eskici @OzaN @*YıldırıM* @Billy Kane @yatutarsa @beyazsoy @Reytinger @DarkLeqenD @turkuazz @hayret bi şey @Billy Kane @ABAY_06 @cookies @Çiğdem- @Almila @Tzira @adımutlulukk @EnveR @cevaa @Felon @HarzeM @apoyta @Tolstoyevski @berkann @soo @destere @vadikızı @Amoureux @BesaleT @Aserat @S.G.A.T. @eros @primavera @gözlemci
final gibi bir şarkı gerçekten başarılarBu hafta, Yalın'ın ilk albümü "Ellerine Sağlık"ın büyük ilgi gören slow şarkılarından "Günaydın" ile karşınızdayız.
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
ne ka güzel
Evet Yalın'ı Yalın yapan slowlardandır güzel puanını beklerim yine.şarkı harika ya
çok iddalı bir şarkı daha öncede dinlediğim bir şarkıdır...başarılar
final gibi bir şarkı gerçekten başarılar