- Reaksiyon puanı
- 59,005
- Puanı
- 1,060
Diyeceğim günler olacak elbet ama erken davran
Biz buna risk değil şans arttırma diyoruz ne kadar kalırsan kardırYok senin için riske girmem.ss
ay pis.ss neyse @Maskeli Fedai ile ittifakı kurduk sen görücen favorilerin yalın ve ririydi dimiVar mısın la iddiasına bu hafta elencen
Biz buna risk değil şans arttırma diyoruz ne kadar kalırsan kardır
Hahaha senin sevdiğin şarkıyı buradakiler beğenmedi ne yapalım riske giremem Sıla'nın en özel şarkılarından biridir ama beğenmedi belli kişilerVur Kadehi Ustam ı kullanmadın
3 hafta üst üste final puanı alamayınca Benimki'yi öne aldım amacıma da ulaştım sıkıntı yok bu haftaki şarkıma da güveniyorum. Sağlam bir slowdur.@Bully kardeşim bence bunu geçen hafta , Benimki yi bu hafta kullanmalıydın
Hahaha senin sevdiğin şarkıyı buradakiler beğenmedi ne yapalım riske giremem Sıla'nın en özel şarkılarından biridir ama beğenmedi belli kişiler
Ben iyi kar ediyorum merak etme bu hafta final puanında zirveye oturacağım inşallahKullan bence bak karlı çıkarsın
@cengo mesajıma niye cevap vermedin.
Hangisine ya görmedim
Geçmiş olsun. Beni beklersen ben İstanbul'a gelene kadar kan kaybından gidersin muhtemelen ambulansı ara sen.Hastaneye vuruldum da