MusicSurvivor All Star | 10.Hafta

Sıla'nın bu şarkısı harikaydı zaten şuan paylaştığım da çok iyi bir şarkı bayağı ilgi göreceğini düşünüyorum senin dışında

Bence bu şarkıdan emin olma yine o kadar. İlk 3 zor bence tabi olursan mutlu olurum.

Bence bu şarkıdan emin olma yine o kadar. İlk 3 zor bence tabi olursan mutlu olurum.
Hahaha sen ne fırlama adamsın ya hem kötülüyor hem övüyor iki taraflı yardır yardırabildiğin kadar
ben emin olmadan paylaşım yapmam kolay kolay istisnalar dışında

Çok üşendim. Biri bana programın amacını ve benden bekleneni anlatabilir mi?

Hahaha sen ne fırlama adamsın ya hem kötülüyor hem övüyor iki taraflı yardır yardırabildiğin kadar
ben emin olmadan paylaşım yapmam kolay kolay istisnalar dışında

Huyum kurusun.

Uff ben şimdi hangi efsane ile geliyim karar veremedim.
@GunesinOglu
Stay What's my name umbrella hangisi bebişim.

kendi adıma konuşayım ellerine sağlık albümünün zalim dışında en sevdiğim 2.şarkışıdır
çokta hit olmuş beğeni toplamış özel bir yalın parçası zaten

Zor bir şey yok canısı ya oylama başladığı vakit sana etiket gelecek ve 13 şarkı Recap kısmı paylaşılacak en beğendiğin şarkıya 13 ve sırasıyla diğerlerine 12 11 ve en son 1 puan olacak şekilde ayarlayıp GunesinOğlu'na özel mesaj atacaksın hepsi bu

Ben anlatırım Hilal.

Aralık ayında başladı Program ve ilgi gördü 3 sezon sürdü ve All Star yapalım dedik All Star oldu en iyiler yarışıyor.
Yarışmacılar Seçtikleri şarkıcılar ile yarışıyor ben rihanna ile Bully Yalın ile falan.

Her hafta farklı şarkı seçeceğiz aynı şarkıcının. Ve puanlama yapıyoruz. Sonuçta 1 kişi eleniyor.

Sende hep efsaneyle geliyon hep ilk 5 dışındasın

Aslında Çiğdem olmasa taktiğim daha iyi olacaktı neyse.

Siz kıymet bilmiyonuz.ss

Sunucu anlatmaya üşeniyor diğerleri anlatıyor

kendi adıma konuşayım ellerine sağlık albümünün zalim dışında en sevdiğim 2.şarkışıdır
çokta hit olmuş beğeni toplamış özel bir yalın parçası zaten
Normal sezonda kullanmak istiyordum zaten ama kısmet olmamıştı ilgi görür mü bilmem ama içimizde kalmasın en azından.

Dediğin gibi Yalın'ın özel bir slow şarkısı sözleri de çok vurucu. Hayırlısı artık diyelim.

Te Amo gerçekten hoşuma gitti ama diğer şarkılar yüksek alınca yabancı antiliğim kabardı ne yapayım
ama gerçekten güzel şarkıydı bilgine

Arabayı garajdan çıkarır mısın gitmeliyiz