MusicSurvivor All Star | 10.Hafta

Çok üşendim. Biri bana programın amacını ve benden bekleneni anlatabilir mi? :X

kendi adıma konuşayım ellerine sağlık albümünün zalim dışında en sevdiğim 2.şarkışıdır
çokta hit olmuş beğeni toplamış özel bir yalın parçası zaten :love1::love1::love1:

Zor bir şey yok canısı ya oylama başladığı vakit sana etiket gelecek ve 13 şarkı Recap kısmı paylaşılacak en beğendiğin şarkıya 13 ve sırasıyla diğerlerine 12 11 ve en son 1 puan olacak şekilde ayarlayıp GunesinOğlu'na özel mesaj atacaksın hepsi bu :D

Ben anlatırım Hilal.:F
Aralık ayında başladı Program ve ilgi gördü 3 sezon sürdü ve All Star yapalım dedik All Star oldu en iyiler yarışıyor.
Yarışmacılar Seçtikleri şarkıcılar ile yarışıyor ben rihanna ile Bully Yalın ile falan.:D
Her hafta farklı şarkı seçeceğiz aynı şarkıcının. Ve puanlama yapıyoruz. Sonuçta 1 kişi eleniyor.:X

Sende hep efsaneyle geliyon hep ilk 5 dışındasın :A

Aslında Çiğdem olmasa taktiğim daha iyi olacaktı neyse.:F
Siz kıymet bilmiyonuz.ss

kendi adıma konuşayım ellerine sağlık albümünün zalim dışında en sevdiğim 2.şarkışıdır
çokta hit olmuş beğeni toplamış özel bir yalın parçası zaten :love1::love1::love1:
Normal sezonda kullanmak istiyordum zaten ama kısmet olmamıştı ilgi görür mü bilmem ama içimizde kalmasın en azından. :D

Dediğin gibi Yalın'ın özel bir slow şarkısı sözleri de çok vurucu. Hayırlısı artık diyelim. :D

Ben anlatırım Hilal.:F
Aralık ayında başladı Program ve ilgi gördü 3 sezon sürdü ve All Star yapalım dedik All Star oldu en iyiler yarışıyor.
Yarışmacılar Seçtikleri şarkıcılar ile yarışıyor ben rihanna ile Bully Yalın ile falan.:D
Her hafta farklı şarkı seçeceğiz aynı şarkıcının. Ve puanlama yapıyoruz. Sonuçta 1 kişi eleniyor.:X

Aslında Çiğdem olmasa taktiğim daha iyi olacaktı neyse.:F
Siz kıymet bilmiyonuz.ss
Te Amo gerçekten hoşuma gitti ama diğer şarkılar yüksek alınca yabancı antiliğim kabardı ne yapayım :F ama gerçekten güzel şarkıydı bilgine :D

Normal sezonda kullanmak istiyordum zaten ama kısmet olmamıştı ilgi görür mü bilmem ama içimizde kalmasın en azından. :D

Dediğin gibi Yalın'ın özel bir slow şarkısı sözleri de çok vurucu. Hayırlısı artık diyelim. :D
Arabayı garajdan çıkarır mısın gitmeliyiz :A