bu yeter işte cnm onu kabul etmiştikYeni bir kural daha geldiydi ilk dört final puanı alacak![]()
boş kısmı bekle 1-2 dakıka sonra açılıyor bendede geç geldi videoOylama yazan kırmızı yazının altında çıkması gerekmiyor mu.Bende boş görünüyor orası.
![]()
bu yeter işte cnm onu kabul etmiştikYeni bir kural daha geldiydi ilk dört final puanı alacak![]()
boş kısmı bekle 1-2 dakıka sonra açılıyor bendede geç geldi videoOylama yazan kırmızı yazının altında çıkması gerekmiyor mu.Bende boş görünüyor orası.
![]()
@sokak sanati canısı nasıl gözükmüyor forumdan çık tekrar gir![]()
Bayağı zorlayacaksın sen biziçok canlar yakacam neredeyse kimsenin şarkısını beğenemedim![]()
aaaa ayıp ayıp iyi puanlarını bekliyoruz
Yalın hariç tabii dimiçok canlar yakacam neredeyse kimsenin şarkısını beğenemedim![]()
3-4 şarkıya 3 yıldız verdim diğerleri 1-2 yalın mı bilememYalın hariç tabii dimi![]()
Ay övdü mü sövdü mü anlamadım şopar seni.@Çiğdem- @EFE UYSAL bence çok kötü gelmişsiniz![]()
@sokak sanati @Harunnn60 a göre daha iyi başlamışsın bence final puanı bile alabilirsin
@Bully final puanı bence garanti ama forum verecek kararı
@ozgur2113 @adımutlulukk sadece dizi fanları iyi oy verir gerisinden kötü oy alırsınız bence
@*YıldırıM* melunu iyi başladın ilk haftayı atlatıcan bence
@-pottehead- 1.favorim![]()
Daha yeni başladı oylamalar.@Çiğdem- @EFE UYSAL bence çok kötü gelmişsiniz![]()
@sokak sanati @Harunnn60 a göre daha iyi başlamışsın bence final puanı bile alabilirsin
@Bully final puanı bence garanti ama forum verecek kararı
@ozgur2113 @adımutlulukk sadece dizi fanları iyi oy verir gerisinden kötü oy alırsınız bence
@*YıldırıM* melunu iyi başladın ilk haftayı atlatıcan bence
@-potterhead- 1.favorim![]()
Teşekkür ederiz.Sıralamam başlıyor
biraz tüyo vermek gerekir ise)
yalın , yıldız tilbe , şebnem ferah ve demet akalın yırttınız![]()
Daha yeni başladı oylamalar.![]()
2.hafta yeniden'i istiyorum senden o zaman kalpli tam puan alırsın işte bendenTeşekkür ederiz.![]()
2.hafta yeniden'i istiyorum senden o zaman kalpli tam puan alırsın işte benden![]()