- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
Kimi aldın bu sefer.
Yabancı şarkıcıları yaşatma&koruma derneği başkanı Titanium.
La bu all star
Kimi aldın bu sefer.
Yabancı şarkıcıları yaşatma&koruma derneği başkanı Titanium.
görücezHain çıktın sende.Neyseki ben ne dinlemem diyenlerden tam puan aldım. Benden kurtuluş yok.
görücez
Sıla'yı dinliyorum zatenBak;
Diamonds var, Dont Stop the Musiç, Rude Boy, Stay, The Monster, Where you been, Umbrella, S&M, We Found Love, BBHMM daha ne olsun. Bunlari sevmeyen gitsin @denizz19 'un Sıla'sını dinlesin yani. O derece ağır laf ederim sevmezsen.
Sıla'yı dinliyorum zaten
Ay sana mı kaldım ben gıcık.Yapma bunu bize.Anlaşılan cevapların kapak niteliğinde olacak ben sustum artık.Sıla niye dinlenir ki
Sevmezler.Ama belki sen Riri seversen onlara Yalın'ı övüp sevdirebilirim.
Yapma bunu bize.Anlaşılan cevapların kapak niteliğinde olacak ben sustum artık.Sıla niye dinlenir ki
Sevmezler.Ama belki sen Riri seversen onlara Yalın'ı övüp sevdirebilirim.
Sen Serdar Ortaç'a basmıştın 1 puanları zaten unutmadım.benden puan çıkmaz la boşuna heyecanlanmayın
Ay sana mı kaldım ben gıcık.
Riri'yi zaman zaman severim işte Don't Stop the Music, Where Have You Been falan candır.
benden puan çıkmaz la boşuna heyecanlanmayın
Valla yabancı düşmanı olduğumu biliyorsun ama şanslısın ki Rihanna'ya az çok sempatim, aşinalığım var idare edecen artık.Finale gitmem için daha fazla sevmen lazım.
Peki.
yalın'a yaparız bişeylerSen Serdar Ortaç'a basmıştın 1 puanları zaten unutmadım.
Bari Yalın'a faydan dokunsun.
Valla yabancı düşmanı olduğumu biliyorsun ama şanslısın ki Rihanna'ya az çok sempatim, aşinalığım var idare edecen artık.
En azindan umutsuz vaka değilsin buda bi şey.
@Castei çok pis üzüldüm suan. Bir kumpas kurup seni jurilikten artıracağim sanırım.
attırdın attırdın attıramadın kabusun olurum
oylama günü bu mesajını hatırlatırımElbet tanrınında bir planı vardır.
oylama günü bu mesajını hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?