- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Kimi aldın bu sefer.
Yabancı şarkıcıları yaşatma&koruma derneği başkanı Titanium.
La bu all star
Kimi aldın bu sefer.
Yabancı şarkıcıları yaşatma&koruma derneği başkanı Titanium.
görücezHain çıktın sende.Neyseki ben ne dinlemem diyenlerden tam puan aldım. Benden kurtuluş yok.
![]()
görücez![]()
Sıla'yı dinliyorum zatenBak;
Diamonds var, Dont Stop the Musiç, Rude Boy, Stay, The Monster, Where you been, Umbrella, S&M, We Found Love, BBHMM daha ne olsun. Bunlari sevmeyen gitsin @denizz19 'un Sıla'sını dinlesin yani. O derece ağır laf ederim sevmezsen.![]()
Sıla'yı dinliyorum zaten![]()
Ay sana mı kaldım ben gıcık.Yapma bunu bize.Anlaşılan cevapların kapak niteliğinde olacak ben sustum artık.
Sıla niye dinlenir ki
Sevmezler.Ama belki sen Riri seversen onlara Yalın'ı övüp sevdirebilirim.
![]()
Yapma bunu bize.Anlaşılan cevapların kapak niteliğinde olacak ben sustum artık.
Sıla niye dinlenir ki
Sevmezler.Ama belki sen Riri seversen onlara Yalın'ı övüp sevdirebilirim.
![]()
Sen Serdar Ortaç'a basmıştın 1 puanları zaten unutmadım.benden puan çıkmaz la boşuna heyecanlanmayın![]()
Ay sana mı kaldım ben gıcık.
Riri'yi zaman zaman severim işte Don't Stop the Music, Where Have You Been falan candır.![]()
benden puan çıkmaz la boşuna heyecanlanmayın![]()
Valla yabancı düşmanı olduğumu biliyorsun ama şanslısın ki Rihanna'ya az çok sempatim, aşinalığım var idare edecen artık.Finale gitmem için daha fazla sevmen lazım.
Peki.![]()
yalın'a yaparız bişeylerSen Serdar Ortaç'a basmıştın 1 puanları zaten unutmadım.
Bari Yalın'a faydan dokunsun.![]()
Valla yabancı düşmanı olduğumu biliyorsun ama şanslısın ki Rihanna'ya az çok sempatim, aşinalığım var idare edecen artık.![]()
![]()
En azindan umutsuz vaka değilsin buda bi şey.
@Castei çok pis üzüldüm suan. Bir kumpas kurup seni jurilikten artıracağim sanırım.![]()
attırdın attırdın attıramadın kabusun olurum![]()
oylama günü bu mesajını hatırlatırımElbet tanrınında bir planı vardır.![]()
oylama günü bu mesajını hatırlatırım![]()