hem o dönemi iyi diyorsun hemde o dönemden parçaya kötü veriyorsun tühh sana beeKötü puanı gelişine çaktım yalan yok, çok güzel oturdu yani abartmıyorum.
hem o dönemi iyi diyorsun hemde o dönemden parçaya kötü veriyorsun tühh sana beeKötü puanı gelişine çaktım yalan yok, çok güzel oturdu yani abartmıyorum.
Yanlış mesajı alıntılamışsında, çokta kötü vermedim hani böyle teselli edeyim.Yani beğenmedin mi şarkımı.
ilk 10 na giremeyince bizde son 10 a girmişiz @denizz19 hava atabiliriz artık bizde 10 dayız diyeSon onda :
1.sezondan 4 isim
2.sezondan 4 isim
3.sezondan ise 2 isim var!!
Hmmm. Acaba kimler var.Son onda :
1.sezondan 4 isim
2.sezondan 4 isim
3.sezondan ise 2 isim var!!
Ses iyi olsaydı?Yanlış mesajı alıntılamışsında, çokta kötü vermedim hani böyle teselli edeyim.
Yalın nasıldı sormasam içimde kalırdı.Mustafa Sandal'ın şarkısı fena değildi aslında ama biraz gerilerde kaldı bende. Ama bu haftayı atlatır diye düşünüyorum, çok daha kötü şarkılar vardı.
Ayy ben ilk 10 dayım sen derdine yan
Yalın nasıldı sormasam içimde kalırdı.
Bırakta gideyim ya.Ses iyi olsaydı?
artık @S.G.A.T. ın oy göndermeme gibi bir lüksü yok yarışmacı oldu tekrar - puanı yer gider vlla oyüzden yarın kullanmasını bekliyorum gidenlerden ede çok iyi bir puan vericeğine eminim oyüzden hem kendisi için hemde bizim için vermeli oyunu
Tamam gidebilirsin.Bırakta gideyim ya.Tamam lanet olsun niye kötü verdim ki.
son 3 ten çıkmısız bence o bakıdman son 10 iyidirAyy ben ilk 10 dayım sen derdine yan
Şarkıyı ve klibi bana özel seçtin galiba.Sezen Aksu -> Kaçın Kurası -> Kiralık Aşk -> Ömer -> Star TV ->Sen.
son 3 ten çıkmısız bence o bakıdman son 10 iyidir
risk altında oduğumu zaten hep farkındayım ama sonuncu olmadığım sürece sıralamayı şuan beğenmeme lüksüm yok hepsine dua edebilirim yaniSon onda olan şarkıcılardan en az biri erkek daha ne ipucu verem
risk altında oduğumu zaten hep farkındayım ama sonuncu olmadığım sürece sıralamayı şuan beğenmeme lüksüm yok hepsine dua edebilirim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?