bu yeter işte cnm onu kabul etmiştikYeni bir kural daha geldiydi ilk dört final puanı alacak
boş kısmı bekle 1-2 dakıka sonra açılıyor bendede geç geldi videoOylama yazan kırmızı yazının altında çıkması gerekmiyor mu.Bende boş görünüyor orası.
bu yeter işte cnm onu kabul etmiştikYeni bir kural daha geldiydi ilk dört final puanı alacak
boş kısmı bekle 1-2 dakıka sonra açılıyor bendede geç geldi videoOylama yazan kırmızı yazının altında çıkması gerekmiyor mu.Bende boş görünüyor orası.
@sokak sanati canısı nasıl gözükmüyor forumdan çık tekrar gir
Bayağı zorlayacaksın sen biziçok canlar yakacam neredeyse kimsenin şarkısını beğenemedim
aaaa ayıp ayıp iyi puanlarını bekliyoruz
Yalın hariç tabii dimiçok canlar yakacam neredeyse kimsenin şarkısını beğenemedim
3-4 şarkıya 3 yıldız verdim diğerleri 1-2 yalın mı bilememYalın hariç tabii dimi
Ay övdü mü sövdü mü anlamadım şopar seni.@Çiğdem- @EFE UYSAL bence çok kötü gelmişsiniz
@sokak sanati @Harunnn60 a göre daha iyi başlamışsın bence final puanı bile alabilirsin
@Bully final puanı bence garanti ama forum verecek kararı
@ozgur2113 @adımutlulukk sadece dizi fanları iyi oy verir gerisinden kötü oy alırsınız bence
@*YıldırıM* melunu iyi başladın ilk haftayı atlatıcan bence
@-pottehead- 1.favorim
Daha yeni başladı oylamalar.@Çiğdem- @EFE UYSAL bence çok kötü gelmişsiniz
@sokak sanati @Harunnn60 a göre daha iyi başlamışsın bence final puanı bile alabilirsin
@Bully final puanı bence garanti ama forum verecek kararı
@ozgur2113 @adımutlulukk sadece dizi fanları iyi oy verir gerisinden kötü oy alırsınız bence
@*YıldırıM* melunu iyi başladın ilk haftayı atlatıcan bence
@-potterhead- 1.favorim
Teşekkür ederiz.Sıralamam başlıyor
biraz tüyo vermek gerekir ise)
yalın , yıldız tilbe , şebnem ferah ve demet akalın yırttınız
Daha yeni başladı oylamalar.
2.hafta yeniden'i istiyorum senden o zaman kalpli tam puan alırsın işte bendenTeşekkür ederiz.
2.hafta yeniden'i istiyorum senden o zaman kalpli tam puan alırsın işte benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?