- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
bak ya ne diyor prensesine biraz destek verir be
26 . olacağını düşünüyoruz
bak ya ne diyor prensesine biraz destek verir be
26 . olacağını düşünüyoruz
Tesadüfün bu kadarıİlk hafta şarkımız geçen sezon uğur getiren Don't Think. Aynı zamanda Atiye'nin ilk şarkısı ve yabancı dildeki en ünlü şarkılarından biri.
@GunesinOglu @batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @Aserat @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @HachiKo @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @yigit_00
@Billy Kane gülşen değilmi bee ayol gülşen en ilk açıklayanlardan birisi değilmiydi dan dan ile nerdeyse 1 hafta olmus özeldende göndersene @Billy Kane aa hemde ilk açıklayanalrdın sen şarkınıBilly tutarsa
@Billy Kane gülşen değilmi bee ayol gülşen en ilk açıklayanlardan birisi değilmiydi dan dan ile nerdeyse 1 hafta olmus özeldende göndersene @Billy Kane aa hemde ilk açıklayanalrdın sen şarkını
İlk hafta şarkımız geçen sezon uğur getiren Don't Think. Aynı zamanda Atiye'nin ilk şarkısı ve yabancı dildeki en ünlü şarkılarından biri.
@GunesinOglu @batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @Aserat @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @HachiKo @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @yigit_00
yatutarsa en son net sıkıntılarım var fazla aktif olamıyorum diyordu bu çocuk all starı nasıl götürücek@GunesinOglu gelsin ben ilk haftaya uygun bir seçim yaparım Murat Boz'a hakimimdir.
yatutarsa en son net sıkıntılarım var fazla aktif olamıyorum diyordu bu çocuk all starı nasıl götürücek
efe bu akşam göndericekmiş racapalra bu gece başlasak @GunesinOgluSınava hazırlanıyor o nedenle gelemedi. Ama giriş yapar ve şarkısını belirler bence bugün yarın.
efe bu akşam göndericekmiş racapalra bu gece başlasak @GunesinOglu
@denizz19 bu akşam bir şarkı ben bulurum dedi sonra başka yarışmacı yeine alınırsa alınır ilk haftayı seçsin deniz @GunesinOgluYarında girmezse yapacak bir şey yok. O gelene kadar Cengiz birini bulur. O gelince kendisi karat verir devam etmem derse Cengiz yeni biriyle devam ettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?