- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
bak ya ne diyor prensesine biraz destek verir be![]()
26 . olacağını düşünüyoruz
bak ya ne diyor prensesine biraz destek verir be![]()
26 . olacağını düşünüyoruz![]()
Tesadüfün bu kadarıİlk hafta şarkımız geçen sezon uğur getiren Don't Think. Aynı zamanda Atiye'nin ilk şarkısı ve yabancı dildeki en ünlü şarkılarından biri.
@GunesinOglu @batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @Aserat @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @HachiKo @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @yigit_00
@Billy Kane gülşen değilmi bee ayol gülşen en ilk açıklayanlardan birisi değilmiydi dan dan ile nerdeyse 1 hafta olmus özeldende göndersene @Billy Kane aa hemde ilk açıklayanalrdın sen şarkınıBilly tutarsa
@Billy Kane gülşen değilmi bee ayol gülşen en ilk açıklayanlardan birisi değilmiydi dan dan ile nerdeyse 1 hafta olmus özeldende göndersene @Billy Kane aa hemde ilk açıklayanalrdın sen şarkını![]()
İlk hafta şarkımız geçen sezon uğur getiren Don't Think. Aynı zamanda Atiye'nin ilk şarkısı ve yabancı dildeki en ünlü şarkılarından biri.
@GunesinOglu @batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @Aserat @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @tolgab @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @HachiKo @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM* @cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah @yigit_00
yatutarsa en son net sıkıntılarım var fazla aktif olamıyorum diyordu bu çocuk all starı nasıl götürücek@GunesinOglu gelsin ben ilk haftaya uygun bir seçim yaparım Murat Boz'a hakimimdir.![]()
yatutarsa en son net sıkıntılarım var fazla aktif olamıyorum diyordu bu çocuk all starı nasıl götürücek![]()
efe bu akşam göndericekmiş racapalra bu gece başlasak @GunesinOgluSınava hazırlanıyor o nedenle gelemedi. Ama giriş yapar ve şarkısını belirler bence bugün yarın.![]()
efe bu akşam göndericekmiş racapalra bu gece başlasak @GunesinOglu![]()
@denizz19 bu akşam bir şarkı ben bulurum dedi sonra başka yarışmacı yeine alınırsa alınır ilk haftayı seçsin deniz @GunesinOgluYarında girmezse yapacak bir şey yok. O gelene kadar Cengiz birini bulur. O gelince kendisi karat verir devam etmem derse Cengiz yeni biriyle devam ettirir.![]()