MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

İlk haftaya göre herkesin parçaları iyi gerçekten.
Tam All Star'a yakışan bir ilk hafta olmuş.

ilk hafta için iyi bir seçim ama ben senden gül döktüm yollarına beklerdim biz gidenler den efsaneyle başlyıoruz tarkanada gül döktüm yollarına efsanesiyle başlamak yakısırdı bence

Forumun sagi solu belli olmuyor
elemek isteyen her şarkıyla eler nasılsa kuzu kuzu yu bile elediler

ayy ama tarkana bu sefer final görmezse gerçekten ayıp etmiş olur ben finalin bir koltuğunu tarkanla garanti görüyorum şimdiden yanı geriye kalan 25 kişi diğer 1 final koltuğu için mücadele edecez bence tabi bu benim kendi görüşüm

Dayanamıyorum Çiğdem.Nereden biliyorsun finale gideceğini

Dayanamıyorum Çiğdem.Nereden biliyorsun finale gideceğini
tarkan finalde elense bile hayal kırıklığıdır cnm öyle bir isim seçmişki yani çeyrek final gördü başarısız dedik biz görsek hava atarız tarkana final görmek bile kazanamıyorsa baaşrısızlıktır @Maskeli Fedai şampiyon olacak başarılı sayılmak istiyorsa onun altında olan herşey tarkana başarısızlık demektir final bile yanı o yüzden şuan en büyük baskı onda olmalı bu seer bu baskıyı atlatacak diye düşünüyorum ben

Asıl baskı şampiyonlarda.Hata kabul etmiyoruz

@denizz19 , @mrt-06 ve yeni HANDE YENER

Asıl baskı şampiyonlarda.Hata kabul etmiyoruz

@denizz19 , @mrt-06 ve yeni HANDE YENER
bence tarkanda çünkü tarkan dısında herkes final görse hiçbirine başarısız diyemeyiz final gören birine başarısız demek için bu ismin adı tarkan olmalı final koltuğu bence garanti biz 1 koltuk için mücadele edecez aa şimdi mustafa sandal ezeli rakibine enden bunları söylüyor 2 seçenek var ama yarışma bitmeden hangisi doğru söylemem

1- musti rekabeti bir kenara atıp tarkanın şampiyon olmasını gerçekten istiyor

2- musti stratejik davranıp saha dısından tarkanı all star başlamadan diğerlerinin önüne yem yapıyor

Aynen ben garanti Tarkan-Sezen finali diyordum ama olmadı.Mesela Sertab a da yetmedi o çeyrek final bence

Aynen ben garanti Tarkan-Sezen finali diyordum ama olmadı.Mesela Sertab a da yetmedi o çeyrek final bence
2.sezon 2 kişilik final koltuğu bizlere çok azdı mustafa sandal var sezen aksu var yalın var tarkan var bukadar isme 2 final koltuğu azdı şimdi sıla hande yenerde eklendi buna tabi sertab ceceli gibi ve buna birkaç isim daha sayabiliriz potansiyeli olan yine isimler var 2 kişilik koltuk yetmiyor sen 3lü final düşünüyordun mesala bu yüzden ama onuda diğerleri uygun görmedi işte

Bak gk sayesinde izlenmesi arttı ben olsaydım'ın