- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
22 de sondu gönderin 23 de oyları açıkliyim .ss
İyi bekle başladım izlemeye
22 de sondu gönderin 23 de oyları açıkliyim .ss
22:30 iyidir ya zaten yavaşsın.22 de sondu gönderin 23 de oyları açıkliyim .ss
İyi bekle başladım izlemeye
la daha adam göndermemiş ne 22.30 u22:30 iyidir ya zaten yavaşsın.
la daha adam göndermemiş ne 22.30 u
Göndersin o zaman çene çalacağına.la daha adam göndermemiş ne 22.30 u
Yav he he.Rihanna'nın ilk haftaki şarkısı :
@sokak sanati açıklayamadığı için benim açıklamamı istedi
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx
şu anlık iyi ama 26 şarkı belli olunca değişebilirİlk Hafta ''Kendine İyi Bak'' Diyoruz.
AHMET KAYA - KENDİNE İYİ BAK
Gerçekten çok huzur veren bir şarkı.
@GunesinOglu @ozgur2113 @OzaN @adımutlulukk @Bully @eskici @Çiğdem- @Aserat @Tzira @sokak sanati @Castei @Harunnnn60 @-potterhead- @xemrexxx @mrt-06 @Maskeli Fedai @DarkLeqenD @HachiKo @vadikızı @cookies @*YıldırıM* @Reytinger @batuhankaralar @harzemliişah @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @ahmetbayramm @soo @EFE UYSAL @Billy Kane ve diğerleri...
İlk Hafta ''Kendine İyi Bak'' Diyoruz.
AHMET KAYA - KENDİNE İYİ BAK
Gerçekten çok huzur veren bir şarkı.
[
Geçen yıl elendiğim şarkıyla ilk haftaya çıktım.şu anlık iyi ama 26 şarkı belli olunca değişebilir
sen yıldızlar yarışıyor 8.hataya baksana
Teşekkür ederim.ilk üçüme yazdım adınıbol şans
Ayol elendiğim şarkıyla geldim.@Yiğitt cidden iyi gelmişsin
Ayol elendiğim şarkıyla geldim.
Aslında Ahmet Kaya'nın her şarkısı ayrı güzeldir ama stratejik olarak bunu yolladım.Çok sevdiğim bir parçasıdır.
beğenmedimAll-Star'ın ilk haftasında Her Şey Sensin albümünün sevilen şarkılarından "Kalamadım" ile karşınızdayız. Tüm yarışmacılara başarılar.
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @eskici
Umuyorum ilk haftadan gitmem yineCanısı final puanı alırsın(Yaklaşık 15 kişiye bunu söyledim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?