MusicSurvivor All Star | 1.Hafta Sonuçları

İnşallah hepiniz 10.haftayı görürsünüz
görürüz yaa ben elendiğim haftalar hariç mustiyle hiç sondan 2.olmamıştım mesala tutmayan şarkıalrda bile hep sondan 4. falan olup bir 3-4 kişi önüme alıyordum işte gidenlerdende bunu başardık elendiğimiz haftalar dısında sondan 2.ciliğimiz yok ben yine önümde üyeler tuta tuta yol kat edeceğimi düşünüyorum bugün 6 kişi koyduk önümüze 2 li elemerdende çekinmiyorum çünkü sondan 2.olmayız biz en kötü sondan 4.

@Çiğdem- hayırlısı be gülüm son dörtte de heyecan yaşarsın son saniyeye kadar

Mustafa Sandal dostumuzdur tabii ki yarışmanın en kariyerli sanatçılarından forum kıymetini bilmese de biz biliriz Yalın'la beraber.
yinede 20 li puanları görünce gidenelrden şarkısına biraz umutlandım ne yalan söyliyim bir ara sonuncuyum sanmıstım ama yine elenme pıotasından uzakta kahve yudumluyormuşuz

yinede 20 li puanları görünce gidenelrden şarkısına biraz umutlandım ne yalan söyliyim bir ara sonuncuyum sanmıstım ama yine elenme pıotasından uzakta kahve yudumluyormuşuz
Kız MusicSurvivor hayatın kahve yudumlamakla geçti be ve geçmeye devam edecek gibi de.

Gülü seven dikenine katlanır ama ben onun dikenine katlanamıyom ya ne diyom ben
Of bu iyice uçmuş ne diye bulaştıysam sana hadi yat uyu okulun varmış gerçi benim de yarın başlıyor ama yatasım gelmiyor.