Hazem
Favori Üye
@Harunnn60 Katy perry yi daha once pek dinlememistim, bugun sarkilarini dinlemeye basladim ve baya begendim
Ya emin misi?Onla elenmem dimi.
Ahh çok teşekkürler.@Harunnn60 Katy perry yi daha once pek dinlememistim, bugun sarkilarini dinlemeye basladim ve baya begendim
Forumda yabancı şarkılar pek hak ettiği değeri görmüyor.Diğerlerini bilmemde, o şarkıyla gelirsen tam puan veririm.
Disturbia şarkısını şimdiden dünle o zaan.Eğer onu duymadıysan ağır liselisindir yani değil mi @Titanium .
Forumda nabız yoklayacağım bu şarkı için.
Yıldızım gelecek haftalarda yükselecek inşallahay tepemden sinir geldi 7.sıradayımay @denizz19 yine rüşvet vermiş.ss
Oh olsun sana 1 verdin bana.
ay pis gözlük kılıklı deniz sus bakayımYıldızım gelecek haftalarda yükselecek inşallahama ben kendime şaşırdım gerçekten
ay pis gözlük kılıklı deniz sus bakayımneyse @GunesinOglu yarışma ne zamanlar olacak önümüzdeki 10 gün içinde bnm yarışmayla çakıştırmayayım günleri
Kullanmadım ama belki bu sezon kullanırım. Çünkü şarkının popülaritesi arttı geçen sezondan beri.@OzaN 3. Sezonda Sor'u kullanmış mıydın?
Ay bu hafta 3 gün yaptık oylamayı 2.5 gün diyelim anca oy kullandı insanlar 2 gün olacaksa recapın geceye kalmaması lazım.Şimdi yarın şarkı alımı olu 2 gün sonra biter 2 gün oylama 4 gün sonra yeni sonuçlar olur herhalde
Ay bu hafta 3 gün yaptık oylamayı 2.5 gün diyelim anca oy kullandı insanlar 2 gün olacaksa recapın geceye kalmaması lazım.
İlk hafta geçer not aldın benden hemen hemen herkes kullandı başarılarının devamını bekliyoruz.Bu hafta çünkü tarihten önce başladık
İlk hafta geçer not aldın benden hemen hemen herkes kullandı başarılarının devamını bekliyoruz.
Daha 10 kişiye oy kullandıramayanlar varken 40 kişiye kullandırtmak önemli bir iştir.
Teşekkürler ifinim
1-2 eksik var ama o da oluverecek gari
Bundan sonra @primavera (Bey) da jüri olacak
çok ciddi bir jüri olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?