- Reaksiyon puanı
- 59,695
- Puanı
- 1,060
Helal olsun ne diyelim.O sizin sorununuz işte.Kadın 8 saniye boyunca aynı notada kalarak rekor kırdı bu şarkıyla.
Helal olsun ne diyelim.O sizin sorununuz işte.Kadın 8 saniye boyunca aynı notada kalarak rekor kırdı bu şarkıyla.
@sokak sanati @Harunnn60 bence sıranızdan memnun olun
Katy Sertab,Serdar,Teoman,Atiye yi geride bıraktı.
Riri ayrıca Kenan,Bengü,Mustafa yı bıraktı olumlu düşünün
Ne kıskanıcam onu Ceceliyede teklif etselerdi Cornettonun şarkıcısı olmasını oda böyle şarkılar yapardı daha iyi.Kıskanma şarkımı bahara ve yaza damgasını vurdu çalış senin de olsun.
Helal olsun ne diyelim.Umarım değeri bilinir.
Ne kıskanıcam onu Ceceliyede teklif etselerdi Cornettonun şarkıcısı olmasını oda böyle şarkılar yapardı daha iyi.
Helal Sana İlle De Aşk ve Gül Rengi.Ceceli'mizin Hüsran ı var be
Şarkı çok güzel evet ama çok ağır herkes sevmeyebilir bence.Bu şarkıyı şimdi kullanırsan yazık derim.Ay bunu sonra kullan bu çok iyi.
Hadise'nin sevdiğim bir şarkısıydı İstisna, pek bilinmemesi ciddi dezavantajdı ama yine de elenmesine şaşırdım.
Sondan ikinci olmuşuz Atiye ile, gerilerde olmayı bekliyordum ama bu kadarını da değil. All-Star cidden çok zorlu geçecek.
İşte teklif Yalın'a gitmiş ama adamlar işi biliyor bir Yalın kolay yetişmiyor. 😎Ne kıskanıcam onu Ceceliyede teklif etselerdi Cornettonun şarkıcısı olmasını oda böyle şarkılar yapardı daha iyi.
Ay sevilmez mi bu şarkı hiç.Şarkı çok güzel evet ama çok ağır herkes sevmeyebilir bence.
Belkide o zorladı yetkilileri.İşte teklif Yalın'a gitmiş ama adamlar işi biliyor bir Yalın kolay yetişmiyor. 😎
Ay nasıl da duygu sömürüsü yapıyor.Biraz reklam yapayım.Sonra Barış Manço'nun ölüm yıl dönümünde elenmesi gibi suçluluk hissine kapılmayın.
Öyle de işte Budur ayarındaki şarkıları kullanmaya başlarsam en iyi ihtimal 8. haftayı falan görürüm.Ama bu şarkı o kadar da iyi değildi yani normal budur la filan baya yükselirsin
Ben de şarkı çok hem, sen 2. haftaki şarkımı gör.Ay sevilmez mi bu şarkı hiç.
Öyle de işte Budur ayarındaki şarkıları kullanmaya başlarsam en iyi ihtimal 8. haftayı falan görürüm.
Ay nasıl da duygu sömürüsü yapıyor.Ben şahsen hiç kapılmam öyle bir hisse.
Ay neyse ne yani 4 tane Cornetto şarkısı bana çok yarayacak.Belkide o zorladı yetkilileri.
İzmirin Kızlarını bekliyorum.Ben de şarkı çok hem, sen 2. haftaki şarkımı gör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?