Maskeli Fedai
Favori Üye
Off düzelttim.3 şampiyon 1 finalist
Neyse haftaya ki Sezen şarkım tam seni anlatıyor tam puanını bekliyorum ona göre.Özür dilerim.
Haftaya telafi ederim takma 4'e.Ay 23. oldum .Ben ilk 15 içinde olurum diyordum.
@mrt-06 çok sevindim zaten biliyordum 1. olacağını gerçi bana 4 verdin ama şarkın ve klibin çok iyiydi.
@hayret bi şey senin için de üzüldüm Hadise'nin iddialı şarkıları vardı aslında.
@Bully Yalın tozu dumana katmış.
İlk hafta keşke Burjuvayı kullansaydın.Aslında elenmeyi beklemiyordum. ilk 18'e falan girerim diye düşünmüştüm ama olmadı. Bu sezon şampiyon olmak için katılmadım ama hedefim son 8'e falan girebilmekti. Bilgisayarımdaki dosyada hangi hafta hangi şarkıyı vereceğimin listesi vardı. Hatta paylaşayım ;
1. Superman
2. Düm Tek Tek
3. Prenses
4. Aşk Kaç Beden Giyer
5. Nerdesin Aşkım
6. Mesajımı Almıştır O
7. Deli Oğlan
8. Yaz Günü
9. Stir Me Up
10. Biz Burdayız
11. Evlenmeliyiz
12. Düşman
13. İstisna
Sondan başlayarak hafta hafta gidecektim. Neyse sağlık olsun herkese teşekkür ederim. Bu yarışmada çok sağlam sanatçılar var. Bu isimleri benim gibi hata yaparak harcamayın
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Çiğdem- @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab
Özelden yolla, erkenden hazırlayım puanını.Neyse haftaya ki Sezen şarkım tam seni anlatıyor tam puanını bekliyorum ona göre.
@GunesinOglu gelecek hafta konusunu ne zaman açarsın?
Seni de göreceğiz artık Kiralık Aşk klibin de yok.Haftaya telafi ederim takma 4'e.Tabii şarkın iyi olursa.
Serdar iyi başlayamamış maalesef dediğim gibi antisi çok ama bende geçen sezon ilk 3 hafta kötü başlamıştım sonradan açılmıştım üzülme sen de toparlarsın.Ay 23. oldum .Ben ilk 15 içinde olurum diyordum.
@mrt-06 çok sevindim zaten biliyordum 1. olacağını gerçi bana 4 verdin ama şarkın ve klibin çok iyiydi.
@hayret bi şey senin için de üzüldüm Hadise'nin iddialı şarkıları vardı aslında.
@Bully Yalın tozu dumana katmış.
Toplantı yaparız yarın.Serdar iyi başlayamamış maalesef dediğim gibi antisi çok ama bende geçen sezon ilk 3 hafta kötü başlamıştım sonradan açılmıştım üzülme sen de toparlarsın.
Yaz Yağmuru ile başlasaydın sıralaman daha iyi olabilirdi ama beni dinlemedin sen oh olsun sana.Toplantı yaparız yarın.
Sende her zaman düşük veriyorsun aşk olsun.Haftaya telafi ederim takma 4'e.Tabii şarkın iyi olursa.
Toplantı yaparız.Ayrıca Elimleyi 2.hafta çıkaracaktık o zaman ben elenirdim.Yaz Yağmuru ile başlasaydın sıralaman daha iyi olabilirdi ama beni dinlemedin sen oh olsun sana.
Sen de haklısın.Toplantı yaparız.Ayrıca Elimleyi 2.hafta çıkaracaktık o zaman ben elenirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?