- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Final turu dörtlüyken başlayacak ama Büyük final ikiliykenHiç yakıştıramıyorum sana.
Finali 4'lü yapsak daha güzel olmaz mı Cengiz?
Daha rekabetli olur hem.
Final turu dörtlüyken başlayacak ama Büyük final ikiliykenHiç yakıştıramıyorum sana.
Finali 4'lü yapsak daha güzel olmaz mı Cengiz?
Daha rekabetli olur hem.
Kaç kiş ikaldık şimdi biz.Final turu dörtlüyken başlayacak ama Büyük final ikiliyken
@denizz19 şuan tereddütte kaldım ben başka şarkı dinlemiş olabilirmiyim ?? Valaha şaka gibi benim 1 verdiğim şarkı 1.çıkmış ben puanlarımı tersden döşedim acaba )))Sılanın hiç duymadığım şarkısı ve kulağıma daha çok hoş gelen şarkılar vardı ))) Ama bana zıt oranla herkes daha yüksek vermiş asıl ben şaşırdım şuanda )))
Aynen, şükürler olsun.Tekrardan belirteyim bu hafta her şarkı çok iyiydi.O yüzden öyle puan farkı açılmadı yani sıranın fazla önemi yok.Bence elenmediğinize şükredin.
@sokak sanati sen hep benim tarzim sarkilar seciyorsun eğer jüri muri olaydim sana hep iyi verirdim ama degilim
@denizz19 bu sarkini valla begenmedim Özür dilerim
@sokak sanati 'nin isteğini kırmayalım 10.HAFTANIN İLK KONUK JÜRİSİ @Maskeli Fedai 'dir.
Hoşgeldin @Maskeli Fedai@sokak sanati 'nin isteğini kırmayalım 10.HAFTANIN İLK KONUK JÜRİSİ @Maskeli Fedai 'dir.
Beğenmedin miIyy zevksiz Maskeli melununu yine jüri yapmışlar. ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?