Hep GoT dizisinin etkileri bunlar.Altıüstü 3 mesaj yazdık ne anlıyorsan o yani.
Hep GoT dizisinin etkileri bunlar.Altıüstü 3 mesaj yazdık ne anlıyorsan o yani.
bunuda sonradan gördüm buda değildi dailymationdan dinledim :xD
Bu muydu dinlediğin
Sen hiç yüksek verme bana zaten.bunuda sonradan gördüm buda değildi dailymationdan dinledim :xD
Ayıptır günahtır ya elenseydim.bunuda sonradan gördüm buda değildi dailymationdan dinledim :xD
Ahmet Kaya hiç tarzımı yansıtmıyor ama yinede sonuna kadar dinledim sırf puan verebilmek için ((( Fakat yine olmadı ))) bir-iki şarkısı dışında hiç dinlemedim Ahmet Kayayı o şarkısıda çıkarsa direkt en yüksek puan sana gider )))Sen hiç yüksek verme bana zaten.
İyi kide 1.olmuşsun kardeşim ))) bir dahakine 5 puan verceksem 7 alırısn bendenAyıptır günahtır ya elenseydim.
Zaten en yüksek bu hafta 7Ahmet Kaya hiç tarzımı yansıtmıyor ama yinede sonuna kadar dinledim sırf puan verebilmek için ((( Fakat yine olmadı ))) bir-iki şarkısı dışında hiç dinlemedim Ahmet Kayayı o şarkısıda çıkarsa direkt en yüksek puan sana gider )))
İyi kide 1.olmuşsun kardeşim ))) bir dahakine 5 puan verceksem 7 alırısn benden
İyi ya işte ben sana 5 vereceksem 7 alıcan 7 verirsem zaten almış olacan kaırşık ama durum bundan ibaret )))Zaten en yüksek bu hafta 7
Penceresiz Kaldım Anne şarkısı mı?Ahmet Kaya hiç tarzımı yansıtmıyor ama yinede sonuna kadar dinledim sırf puan verebilmek için ((( Fakat yine olmadı ))) bir-iki şarkısı dışında hiç dinlemedim Ahmet Kayayı o şarkısıda çıkarsa direkt en yüksek puan sana gider )))
İyi kide 1.olmuşsun kardeşim ))) bir dahakine 5 puan verceksem 7 alırısn benden
Söyle ve Ezdirmem sana kendimi )))Penceresiz Kaldım Anne şarkısı mı?
Son Üç haftalık şarkılarım bunlar eğer finale kalırsam tabiki.Söyle ve Ezdirmem sana kendimi )))
Bana bunlarla gel en yüksek puanı al valla ))) başkada şarkısını bilmem Ahmet Kaya'nınSon Üç haftalık şarkılarım bunlar eğer finale kalırsam tabiki.
Benimde en sevdiğim üç şarkısıdır, finale saklıyorum son üçe.Bana bunlarla gel en yüksek puanı al valla ))) başkada şarkısını bilmem Ahmet Kaya'nın
Bu şarkısıda iyi değil ama yanlış hatırlamıyorsam 2-3 şarkısı daha vardı iyi olan bir bakayım atarım sana ben buna puan verecek olsam 5/10 anca veririmBenimde en sevdiğim üç şarkısıdır, finale saklıyorum son üçe.
Eğer kalırsam o da.
Hatrım için dinler misin, güzel değil mi şu şarkı?
5 puanda iyidir.Bu şarkısıda iyi değil ama yanlış hatırlamıyorsam 2-3 şarkısı daha vardı iyi olan bir bakayım atarım sana ben buna puan verecek olsam 5/10 anca veririm