MusicSurvivor 9.Hafta Sonuçları

Sen hiç yüksek verme bana zaten. :T:
Ahmet Kaya hiç tarzımı yansıtmıyor ama yinede sonuna kadar dinledim sırf puan verebilmek için ((( Fakat yine olmadı ))) bir-iki şarkısı dışında hiç dinlemedim Ahmet Kayayı o şarkısıda çıkarsa direkt en yüksek puan sana gider )))

Ayıptır günahtır ya elenseydim. :A
İyi kide 1.olmuşsun kardeşim ))) bir dahakine 5 puan verceksem 7 alırısn benden :A

Son düzenleme:
Ahmet Kaya hiç tarzımı yansıtmıyor ama yinede sonuna kadar dinledim sırf puan verebilmek için ((( Fakat yine olmadı ))) bir-iki şarkısı dışında hiç dinlemedim Ahmet Kayayı o şarkısıda çıkarsa direkt en yüksek puan sana gider )))

İyi kide 1.olmuşsun kardeşim ))) bir dahakine 5 puan verceksem 7 alırısn benden :A
Zaten en yüksek bu hafta 7 :A

Penceresiz Kaldım Anne şarkısı mı? :bhr:

Benimde en sevdiğim üç şarkısıdır, finale saklıyorum son üçe. :D
Eğer kalırsam o da. :F

Hatrım için dinler misin, güzel değil mi şu şarkı? :bhr:
Bu şarkısıda iyi değil ama yanlış hatırlamıyorsam 2-3 şarkısı daha vardı iyi olan bir bakayım atarım sana ben buna puan verecek olsam 5/10 anca veririm :D