MusicSurvivor 9.Hafta Sonuçları

adaletsiz davranmısım ayyy hadi oradan bee @denizz19 :F:F:F
asıll sen barış akaruya verdiğin puandan dolayı cehennemi boylayacaksın hahah:F:F
barış akarsuyu halıyle en büyük rakip görüp 1 puanı bastın :F:F:F
puan durumunda gördüğüm akdarıyla 3 puan farkla geçmişin barış akarsuyu yanı hainn pilanların işe yaramış :A:A:A:A

çok acilll @xemrexxx ten helallik isteee yoksa o ağaç kafanı zebaniler cehennemde ateşe verir yanar küll olursun vlla hahhaa :A:A:A:A

adaletsiz davranmısım ayyy hadi oradan bee @denizz19 :F:F:F
asıll sen barış akaruya verdiğin puandan dolayı cehennemi boylayacaksın hahah:F:F
barış akarsuyu halıyle en büyük rakip görüp 1 puanı bastın :F:F:F
puan durumunda gördüğüm akdarıyla 3 puan farkla geçmişin barış akarsuyu yanı hainn pilanların işe yaramış :A:A:A:A

çok acilll @xemrexxx ten helallik isteee yoksa o ağaç kafanı zebaniler cehennemde ateşe verir yanar küll olursun vlla hahhaa :A:A:A:A
o melun cehennemde kendalla birlikte yanacak ben de yukarıdan odun atıcam ateşe .:F

Kimsenin, kimsenin müzik zevkini yargılamaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Biz değil miydik geçen hafta Barış Manço'yı 1. yapan, demek ki bu hafta doğru şarkı seçilmemiş. Barış Manço'nun elenmesine ben de çok üzüldüm ama insanların müzik zevkine laf atılması yanlış.

Herkesin müzik zevkine saygı bence biraz. :)

Ahmet Kaya'ya kötü puan verince ben kimsenin müzik zevkine laf etmedim. Beğenip beğenmemek bana verilen bir oy hakkına göre. :)
Bana 1 puan veren arkadaşlar sürekli müzik zevksiz o zaman? Herkes kendine göre düşünüyor. Kusura bakmayında bu benim müzik zevkim.

Barış Manço'nun elenmesine bende üzüldüm ama kimse geçipte benim müzik zevkime laf edemez. O zaman benim şarkılarıma 1 puan verenlerinde ben müzik zevkinden endişe duyuyorum diyeyim.

Düşüşün kaçınılmaz.:A

@Cengo bende beklemiyordum 7 ama @beyazsoy Rihanna'yı dinlemelisin artık.:bhr: Resmen favorilerindenim.:F İki seferdir en çok beğendiklerindenim yani.:bhr: Teşekkürler.:Z
Riannanin elektronige sesi gidiyor diğerleri gibi sincap sesi çıkmıyor . alt yapi zaten sağlam bizimkilerde bası duyarsan saslisin)))

Riannanin elektronige sesi gidiyor diğerleri gibi sincap sesi çıkmıyor . alt yapi zaten sağlam bizimkilerde bası duyarsan saslisin)))

Dünya standartında müzik yapıyor zaten.:bhr: Anlaşılan artık korkmam gerekmiyor senden. Her hafta bekleriz.:F

Oy verirken zorlandım ama bu da iyidir. :F

Senden iyileri vardı napayım. :F

Rude Bıy'dan iyi mi.:( Şaşırtıyorsun beni. Finallik şarkı bee o.:(

Bu haftanın en iyileri Ahmet Kaya, Sıla ve Kenan Doğulu'ydu zaten ona göre oylarımı verdim. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. :)

Barış Manço'nun elenmesine çok üzüldüm. Keşke kalsaydı iyi şarkıları vardı. Evet belki bu hafta düşük verdim ama genel olarak şarkılarını çok beğendiğim bir insandır.

Dünya standartında müzik yapıyor zaten.:bhr: Anlaşılan artık korkmam gerekmiyor senden. Her hafta bekleriz.:F

Rude Bıy'dan iyi mi.:( Şaşırtıyorsun beni. Finallik şarkı bee o.:(
Önümüzdeki haftalarda yüksek alırsın belki. :A

Bu haftanın en iyileri Ahmet Kaya, Sıla ve Kenan Doğulu'ydu zaten ona göre oylarımı verdim. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. :)

Barış Manço'nun elenmesine çok üzüldüm. Keşke kalsaydı iyi şarkıları vardı. Evet belki bu hafta düşük verdim ama genel olarak şarkılarını çok beğendiğim bir insandır.

Yeniden teşekkürler Buse. :bhr:

Love the way you lie hakkında düşüncen.:X Belki onu kullanabilirim bu hafta.:X