olmaz olasıca
olmaz olasıca
ben dururken hogatham sana niye teşekür etsinki gereksiz şey
dur ben 5 dakika durabilirsem forumda öyle bir sürpriz yapmayı düşünüyorum
bu aralar eşeklerle aran iyi şarkı güftesi yazarkende eşekten alıntı yapmışsınölme eseğim ölme
başka alternatif yok elimden gelse @Yiğitt i gömerdim derin bir çukura ama onuda iki hafta önce gömmüştük kala kala bunlar kaldı
Çatlabaşka alternatif yok elimden gelse @Yiğitt i gömerdim derin bir çukura ama onuda iki hafta önce gömmüştük kala kala bunlar kaldı
niye ben çatlıyorumki
dur ben 5 dakika durabilirsem forumda öyle bir sürpriz
Mesutun üstüne ödül koydu uyuşturucu çetesi 1 milyon tl ödül koydulardur ben 5 dakika durabilirsem forumda öyle bir sürpriz yapmayı düşünüyorum
oylamayı başlattım bile .)@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Evet oy artık kabul edilmeyecek şimdi benim oylarımla sonuclar başlayacak
@Yiğitt in Kanal D konuklarıyla başlayalım sonuclara
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülüişte hogatham @Çiğdem- in muhteşem puanları
Not : Bu final sunduğum en denk final , puan avantajından kafadan kazanan yok zaten ben genelde taktilsel oy veriyordum ezilenin yanında olup , etki etmiyordum . Bu final hem denk hemde 2 şarkı arasında kalite farkı yok . İkiside benim gözümde 1. olan şarkılar oyüzden ilk kez değişik şekilde oy veriyorum . 6 puan değerinde olan oyumu ikiye bölüyorum ve etki etmeden hak edeni bekliyor olacam gözümde şampiyonsunuz
Sertab Erener Söz Bitti 3 Puan
Yalın Her Şey Sensin 3 Puan
Elmayı 2 e bölünce güzel benim gözümde ikinizde şampiyonsunuz tekrardan başarılar @Maskeli Fedai @keremişte hogatham @Çiğdem- in muhteşem puanları
Not : Bu final sunduğum en denk final , puan avantajından kafadan kazanan yok zaten ben genelde taktilsel oy veriyordum ezilenin yanında olup , etki etmiyordum . Bu final hem denk hemde 2 şarkı arasında kalite farkı yok . İkiside benim gözümde 1. olan şarkılar oyüzden ilk kez değişik şekilde oy veriyorum . 6 puan değerinde olan oyumu ikiye bölüyorum ve etki etmeden hak edeni bekliyor olacam gözümde şampiyonsunuz
Sertab Erener Söz Bitti 3 Puan
Yalın Her Şey Sensin 3 Puan
@Maskeli FedaiElmayı 2 e bölünce güzel benim gözümde ikinizde şampiyonsunuz tekrardan başarılar @Maskeli Fedai @kerem
Sen kim oluyorsun be tarhana kokuluben dururken hogatham sana niye teşekür etsinki gereksiz şey
bunlar dünden elenmiş zaten boşuna puan dağıtmışsınElmayı 2 e bölünce güzel benim gözümde ikinizde şampiyonsunuz tekrardan başarılar @Maskeli Fedai @kerem
Kendini gömse de rahat etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?