hogathanın komplosu osen niye kutluyorsunki sen türbüşona oy atmışsın
hogathanın komplosu osen niye kutluyorsunki sen türbüşona oy atmışsın
Çok teşekkür ederim canım, finalde verdiğin desteğe çok sevindim. Sürpriz oldu gerçekten.Kız en son başa baş gidiyorlardı ne ara fark attı SertabDişi Acun cidden@Çiğdem-
Ah ah ben elenmeseydim bu sezonun şampiyonu net ben olurdum
Tebrik ederim hayatım çok iyi bir isimle, çok iyi şekilde yarıştın neredeyse her hafta ilk 3’te yer aldın ve şampiyon oldun
@kerem
Seni de tebrik ediyorum hemşehrim@Maskeli Fedai Bu zamana kadar sen de çok iyi yarıştın Yalın da Sertab da çok sevdiğim isimler ve her zaman yüksek puanlar verdim size
Bir tebrik ve teşekkür de sana gelsin sayende çok güzel bir sezon geçirdik. Foruma yeniden renk geldi, emeklerine sağlık Çiko@Çiğdem-
Ya ben seni yerim haa. Çok tatlı bu Milli Şef.Demiş olabilirim. Seni gaza getirmek için demişimdir😛
Yine çok iyi niyetliyim.
Çok teşekkür ederim, biliyorum. Puanlarınla belki en büyük desteği verenlerdensin. Çok kaliteli bir üyesin, daha çok aktif görmek istiyorum seni.tebrikler @kerem şampiyon olmana sevindim
Sertab'ın en yüksek başarısı Çeyrek finaldi, ben yarı final, final derken Şampiyon yaptım kadını. Kadın'ı ben şaha kaldırdım asıl.@kerem bu şarkıyı kullanmadı değil mi 😱 Valla kadında nasıl bir kalite varsa bu alamancının rezil etmesine rağmen iyi şampiyon oldu haNeyse tebrik ederiz arada batırsan da fena değildin alamancı
@Maskeli Fedai sana da tebrikler, en azından çeyrek finalin ötesinde geçtin bu da bir aşamadır
Çiğdem senin de emeklerine sağlık, çok uğraşıp emek veriyorsun, bu konuda hakkın ödenmez
Yokk geç kalırmısın hiç cnm@gözlemci @destere @MasacRE- @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @xBUGRAx @kerem @Maskeli Fedai @Sherlock
Maskeli fedai ama geç kalmadım inşallahgözlemci, , 2 dakika önce
La şunu sen de bir dene @Çiğdem- den kurtulmak için @serhatt in kafasına iki yumruk atarız ağlar : @Harunnn60 zaten kahrolur bu durumda @kerem mahvolur sen de Hogathadan kurtulursunyine harikalar yaratmışsın hogatham nereye elin ayağın değse kalite getiriyorsun seni kutlayarak diğer yamtirik finalistlere geçeyim
@kerem sana rağmen kazanan sertabı kutluyorumbir ara fırsat bulursam senide kutlarım
@Maskeli Fedai seninde yalı kazığı muhteşem bir final çıkardı burun farkıyla (gülmekten ölecem @MasacRE-arada kırk kilometre mesafe oluşmuş birde burun farkı diyerek maskeliyi teselli et işin yoksa) kaçırmış olmasına rağmen yalı kazığınıda tebrik ediyorum senide bir ara kutlarım maskeli, şu an müsait değilim fazla zamanım yok
La şunu sen de bir dene @Çiğdem- den kurtulmak için @serhatt in kafasına iki yumruk atarız ağlar : @Harunnn60 zaten kahrolur bu durumda @kerem mahvolur sen de Hogathadan kurtulursun@Dosi @vadikızı @cookies @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @gözlemci @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113 @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 62520
Olmamışlarınız beni daha da güçlü kılıyor.Cisıs kırayst. Öleceğim şimdi. Sertab Erener ne? En ölü sezonda bile şampiyon olamayacak kadar vasat şarkılara sahip bir şarkıcı.
Bknz: Fav10 adlı forumun ciddi ciddi zevksiz olması
Bknz: DarkLegenD'in, forumun zevksiz olduğunu sürekli söylemek zorunda kalması
Çok teşekkür ederim, ilk ve orta haftalarda çok iyi puanlar aldım senden. Şaşırttın o zaman.Tebrik ederim @kerem. En başından beri favoriler arasındaydın bana göre. Sadece finaldeki şarkı seçimini beğenmedim, onun dışında baştan sona kusursuz götürdün yarışmayı.
Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai’de gayet iyi geldi finale kadar, şarkı seçiminden ötürü benim finalde favorim kendisiydi ama forum benim gibi düşünmüyormuş. Tebrik ederim.@Maskeli Fedai
Ve yarışmayı baştan sona muhteşem yöneten, benim gibi oy göndermeye üşenen bir adama sürekli hatırlatmalar yapan yönetici dostum Çiğdem’e de büyük tebrikler tüm emekleri için.@Çiğdem-
Çok teşekkür ederim, Hande ile iyi iş çıkardın. Forumda daha çok mesaj yazmanı istiyorum. Umarım dahada aktif olursun.Tebrik ederim @kerem
O da nazar boncuğumuz olsun, bence hala çok iyi şarkı. Sana armağan ediyorum şarkıyı.Liste geniş olsa ne olur, ilk başta yazılması gereken şarkılardan biri bu. O çık çıkı çık çıkı şarkısının yerine bunu kullansaydı elenmenin kıyısından dönmezdi mesela, bunlar hep taktik hatası
Çok teşekkür ederim Buğrişim, gerçekten her zaman puanlarınla çok destek oldun bana. Seninle finale kalmayı çok istiyordum, gelecek sezon favorimsin.Gülben'le dost olan her zaman kazanır.
Ekli dosyayı görüntüle 62518
Tebrikler @keremBaşından beri en yüksek puan verdiğim isimlerdendi Sertab çok iyi yarıştın.
Rezil oldun. Kussana sen bi.Cisıs kırayst. Öleceğim şimdi. Sertab Erener ne? En ölü sezonda bile şampiyon olamayacak kadar vasat şarkılara sahip bir şarkıcı.
Bknz: Fav10 adlı forumun ciddi ciddi zevksiz olması
Bknz: DarkLegenD'in, forumun zevksiz olduğunu sürekli söylemek zorunda kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?