Altına ede ede desene @MasacRE- tam puanı kapar senden ozamanÜye ismini söyle bana.
Oha, o Finlandiya'nın 2006 şarkısı değil miydi? 😱
Ben ilkokul 4. sınıftayken bunları hayretle izlemiştim o zaman.
Altına ede ede desene @MasacRE- tam puanı kapar senden ozamanÜye ismini söyle bana.
Oha, o Finlandiya'nın 2006 şarkısı değil miydi? 😱
Ben ilkokul 4. sınıftayken bunları hayretle izlemiştim o zaman.
Gerçek kraliçe sensin işte, Demet kim kraliçe olmak kim?Demet Akalının hocası@Billy Kane
İkimizede kraliçe denilmesinin altında yazım yanlışlarımı geliyor acaba bence işin sırrı burada , tesadüf olamaz ayoll
Gelecek sezon ne zaman peki?
O da popun olsunGerçek kraliçe sensin işte, Demet kim kraliçe olmak kim?
Kim birinci oldu peki?
O zaman forumda olsam kesin Feridun'a verirdim de şans işte.
Oo demek alamancı Feridun'u seviyor, gelecek sezon katıl onla da kendini sına o zaman, Sertab'la yarışmaya benzemez Feridun'la yarışmak
Belli değil ama @sokak sanati na vuran piyango sana vurmayabilir en uzun onda kaldı sanırım , geçen kış yapamayıncaGelecek sezon ne zaman peki?
Bu yarışmayı senede 1 yaparsan tadından yenmez.
Aaa sezon farkıda var kütük bey 6.sezonda seçmiştin 5 sezon sonra seçer alamancı ozaman ilk hafta elenme riski gidiyorOo demek alamancı Feridun'u seviyor, gelecek sezon katıl onla da kendini sına o zaman, Sertab'la yarışmaya benzemez Feridun'la yarışmak
Oo demek alamancı Feridun'u seviyor, gelecek sezon katıl onla da kendini sına o zaman, Sertab'la yarışmaya benzemez Feridun'la yarışmak
Şampiyon olmasaydım hadi katılırdım da yok. Kahcemi yudumlarken rahatça oturup bi güzel puanları vermek istiyorum. Hazır şampiyon olmuşken elenme stresine girmem birdaha.Aaa sezon farkıda var kütük bey 6.sezonda seçmiştin 5 sezon sonra seçer alamancı ozaman ilk hafta elenme riski gidiyor@kerem
Sen hangi şarkıcıyla katılmayı düşünüyorsun?Tamam 13. sezonun ilk yarışmacısını açıkla o zaman- Feridun Düzağaç - @kerem
Belli değil ama @sokak sanati na vuran piyango sana vurmayabilir en uzun onda kaldı sanırım , geçen kış yapamayınca
Tamam 13. sezonun ilk yarışmacısını açıkla o zaman- Feridun Düzağaç - @kerem
Hiç gebermeyi düşünmüyoruz nasılsa 20.sezonuda ayırabilirŞampiyon olmasaydım hadi katılırdım da yok. Kahcemi yudumlarken rahatça oturup bi güzel puanları vermek istiyorum. Hazır şampiyon olmuşken elenme stresine girmem birdaha.
Zamanı gelince görürsünüzSen hangi şarkıcıyla katılmayı düşünüyorsun?
Aaa etiket gidince avatar koyman iyi olmuş tamamen çıplak kalacaktınZirvedeyim sesin duyulmuyor bazılarında lafta kalabilir ama bende kalmaz biliyoosun
Gelecek sezonu 5 yıl sonra yap ona göre. O kadar uğraştım, birazda bende kalsın.
Aaa etiket gidince avatar koyman iyi olmuş tamamen çıplak kalacaktınAma avatarı anlamaya çalısıyorum ancadan beridir
Şefimiz artık emekliye ayrıldığına göre daha 1 yıl ara verilmeyecek gibiGelecek sezonu 5 yıl sonra yap ona göre. O kadar uğraştım, birazda bende kalsın.
Aaa Ufak Tefek Ecünnüleri hallettik şimdi sıra sizdeKadın dizisinin fragmanını izle anlarsın. Efsane baba kız baba oğul karşılaşması var. Salı günü Fox aç@xBUGRAx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?