Altına ede ede desene @MasacRE- tam puanı kapar senden ozamanÜye ismini söyle bana.
Oha, o Finlandiya'nın 2006 şarkısı değil miydi? 😱
Ben ilkokul 4. sınıftayken bunları hayretle izlemiştim o zaman.![]()
Altına ede ede desene @MasacRE- tam puanı kapar senden ozamanÜye ismini söyle bana.
Oha, o Finlandiya'nın 2006 şarkısı değil miydi? 😱
Ben ilkokul 4. sınıftayken bunları hayretle izlemiştim o zaman.![]()
Gerçek kraliçe sensin işte, Demet kim kraliçe olmak kim?Demet Akalının hocası![]()
![]()
@Billy Kane
İkimizede kraliçe denilmesinin altında yazım yanlışlarımı geliyor acaba bence işin sırrı burada , tesadüf olamaz ayoll![]()
![]()
![]()
Gelecek sezon ne zaman peki?
O da popun olsunGerçek kraliçe sensin işte, Demet kim kraliçe olmak kim?![]()
Kim birinci oldu peki?
O zaman forumda olsam kesin Feridun'a verirdim de şans işte.![]()
Oo demek alamancı Feridun'u seviyor, gelecek sezon katıl onla da kendini sına o zaman, Sertab'la yarışmaya benzemez Feridun'la yarışmak
Belli değil ama @sokak sanati na vuran piyango sana vurmayabilir en uzun onda kaldı sanırım , geçen kış yapamayıncaGelecek sezon ne zaman peki?
Bu yarışmayı senede 1 yaparsan tadından yenmez.![]()
Aaa sezon farkıda var kütük bey 6.sezonda seçmiştin 5 sezon sonra seçer alamancı ozaman ilk hafta elenme riski gidiyorOo demek alamancı Feridun'u seviyor, gelecek sezon katıl onla da kendini sına o zaman, Sertab'la yarışmaya benzemez Feridun'la yarışmak![]()
Oo demek alamancı Feridun'u seviyor, gelecek sezon katıl onla da kendini sına o zaman, Sertab'la yarışmaya benzemez Feridun'la yarışmak![]()
Şampiyon olmasaydım hadi katılırdım da yok. Kahcemi yudumlarken rahatça oturup bi güzel puanları vermek istiyorum. Hazır şampiyon olmuşken elenme stresine girmem birdaha.Aaa sezon farkıda var kütük bey 6.sezonda seçmiştin 5 sezon sonra seçer alamancı ozaman ilk hafta elenme riski gidiyor![]()
![]()
@kerem
Sen hangi şarkıcıyla katılmayı düşünüyorsun?Tamam 13. sezonun ilk yarışmacısını açıkla o zaman- Feridun Düzağaç - @kerem![]()
Belli değil ama @sokak sanati na vuran piyango sana vurmayabilir en uzun onda kaldı sanırım , geçen kış yapamayınca![]()
![]()
![]()
Tamam 13. sezonun ilk yarışmacısını açıkla o zaman- Feridun Düzağaç - @kerem![]()
Hiç gebermeyi düşünmüyoruz nasılsa 20.sezonuda ayırabilirŞampiyon olmasaydım hadi katılırdım da yok. Kahcemi yudumlarken rahatça oturup bi güzel puanları vermek istiyorum. Hazır şampiyon olmuşken elenme stresine girmem birdaha.![]()
Zamanı gelince görürsünüzSen hangi şarkıcıyla katılmayı düşünüyorsun?![]()
Aaa etiket gidince avatar koyman iyi olmuş tamamen çıplak kalacaktınZirvedeyim sesin duyulmuyor bazılarında lafta kalabilir ama bende kalmaz biliyoosun![]()
Gelecek sezonu 5 yıl sonra yap ona göre. O kadar uğraştım, birazda bende kalsın.
Aaa etiket gidince avatar koyman iyi olmuş tamamen çıplak kalacaktınAma avatarı anlamaya çalısıyorum ancadan beridir
![]()
![]()
![]()
Şefimiz artık emekliye ayrıldığına göre daha 1 yıl ara verilmeyecek gibiGelecek sezonu 5 yıl sonra yap ona göre. O kadar uğraştım, birazda bende kalsın.![]()
Aaa Ufak Tefek Ecünnüleri hallettik şimdi sıra sizdeKadın dizisinin fragmanını izle anlarsın. Efsane baba kız baba oğul karşılaşması var. Salı günü Fox aç@xBUGRAx