ben morel vericem sana cnm her hafta olduğu gibi
Bebeğimsin.
Bu hafta elenmezsin bence bu hafta elenecek isim bayağı şaşırtabilir herkesi bir de ben elenebilirim
Bak şimdi heveslendim.
ben morel vericem sana cnm her hafta olduğu gibi
Bu hafta elenmezsin bence bu hafta elenecek isim bayağı şaşırtabilir herkesi bir de ben elenebilirim
Yani geçenkilerden sonra bunu çok beğenmedim ben ve daha çok sevdiğim şarkılar olduğundan biraz gerilerde kaldınkötü değil tabi sen nasıl buldun bu hafta bizi 🙂🙂🙂
Aynen, biraz sönük oldu.Geçenki şarkına göre pek kuvvetli bulmadım maalesef.
Sen nasıl buldun benimkini.Aynen, biraz sönük oldu.
Bildiğim bir şarkı zaten ama ben şimdi açtım.Sen nasıl buldun benimkini.
Sence ilk 3'e girer mi hatunumBildiğim bir şarkı zaten ama ben şimdi açtım.
Seninkini dinliyordum tam.
ayy zaten ben tamam zirveye yakın olamıyorum ama sondan 3.cüde olsam bir şekidle elenmiyorum ve unutmayın ummadık taş baş yararmış ben sondan 3. hatta sondan 2. olmaya devam etmeye lazıyım sonucta önemli olan elenmemek bir bakmışsın öyle yapa yapa finalde karşına dikilmişimYani geçenkilerden sonra bunu çok beğenmedim ben ve daha çok sevdiğim şarkılar olduğundan biraz gerilerde kaldınüzgünüm ama bence bu hafta elenecek kişi sen olmayacan tabi bence.
Finalde karşıma dikilmeye yüzün mü var kız seninayy zaten ben tamam zirveye yakın olamıyorum ama sondan 3.cüde olsam bir şekidle elenmiyorum ve unutmayın ummadık taş baş yararmış ben sondan 3. hatta sondan 2. olmaya devam etmeye lazıyım sonucta önemli olan elenmemek bir bakmışsın öyle yapa yapa finalde karşına dikilmişim
ateşe veririm o ağaç kafanı senden kurutlmak bukadar kolay cnm hahahaFinalde karşıma dikilmeye yüzün mü var kız seninseni yerim orada ben
Sen jüri miydin bu haftaAa bu şarkıyı çok severim
Sen Karadeniz hatunu olarak ağaçlara kıyamazsın.ateşe veririm o ağaç kafanı senden kurutlmak bukadar kolay cnm hahaha
Hayir beni bi daha jüri yapmazlar DenizSen jüri miydin bu hafta
Neden yapmıyorlar haksızlık buHayir beni bi daha jüri yapmazlar Deniz
Yapaylardi en yüksek puani sana verirdim
Yaparız canım haftaya tekrar teklifi götürürümNeden yapmıyorlar haksızlık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?