eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Geçmiş olsun
5 bile geçebilirdi turu aslında
Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Yağmur durma falan kesin
Yazık oldu All Stara artık

İki büyük üstatla da finale kalma şansına erişmiş olsam da All Star'da ilk göz ağrım ile geleceğim, şimdiden hayırlı olsun

@mrt-06 ablanla finale çıktık insan bi tebrik ederdi hiç olmazsa

@sokak sanati tebrik ederim. finale hangi şarkıyla kalacağını merak ediyorum.

Aaa @dreamy üzüldüm yaa. Keşke Selda Bağcan elenseydi ama kismet değilmiş. 3. Olmak büyük başarı...

Teklifleri inceliyor olacağız

Teşekkür ederim ben de.

Pardon ya seni etiketledim sanmıştım. Ama herkese hakkını veriyorum geçen hafta sana tam puan verdiğim gibi
O agmet kaya ile düet o şarkı yüreğime vurdu. Finalde sana başarılar diliyorum ve senden öyle bir şarkı bekliyorum.

Desteğim Selda Bağcan ile birlikte, hayırlı olsun.
Türk şarkıcı kazansın diye diyorum.

Gripin'in eleneceğini tahmin ediyordum, çok yanlış şarkıyla gelmişti..

Tebrikler gençler @sokak sanati @Tolstoyevski

Hayır bu sefer rengimi belli edeceğim. Önce şarkılar gelsin de.

@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilir

@Harunnn60 gözü kapalı Sia'ya verecek ve onun puan etkisini de göz önünde bulundurursun artık
@mrt-06

@Ahmad @Shamkhal @S.G.A.T. Azerbaycan üçgeninden kuvvetle muhtemel yine sıfır çekeceğiz zaten
Doğu kültürü ile batı kültürünün savaşında @Doğu ve @Maskeli Fedai acaba batıyı yani Sia yı mı destekleyecek işte o o günün etkeni olacaktır

Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme
@Ahmad

Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme
@Ahmad

@Ahmed zaten 15 haftalık yarışmanın sadece tek bir haftasında oy kullanmadı o da Ayrılık ile geldiğimiz hafta. Artık tesadüf mü yoksa Selda Bağcan'a yüksek ya da Ayrılık'a düşük vermemek için miydi yoksa benim mi fesatlığım bilmiyorum

Final haftasında gözü kapalı Sia diyecektir elbette AKP nin Konya'sı, CHP nin İzmir'i, Sia'nın da @Ahmed i