Bakalım kim elenecekof off böyle mi olactı benim sonum![]()
Total geneldir![]()
bundan sonra tam alsam bile yetmiyorBakalım kim elenecek![]()
Yaa. Bi de jüri olarak ne kadar zevkli bi bilesenElenmediğim zamanı garantiye alınca çok zevkli oluyor program, kim elenecek çıtır çıtır izliyorsun.![]()
en az 10 puan fark attın ikimizi de merak etme potada olan biziz.![]()
Kalitesiz olsak 96 bölüme gelmeyiz 100.bölüme seni etiket yapacağım kaliteye doyun diyeBöyle diye diye kalitesiz yapımlar çoğalıyor zaten
2 gündü oBir de bana diyorsun ağlıyorsun diyeBilly Kane in oyundan sonra 3.puan durumundan kendimi sıfır sayarak hesapladım son oy kaldı geriye
Selda 39
Buray 29
Athena- 44
@Thequeer büyük geçmiş olsun sahiden üçüncü sonuçlardan sonra herkes gibi ben de elendiğimi sanmıştım yani bu sefer abartmadım ama olmadı. Neyse 2 saatliğine söz mü vermiştik o kötü oldu![]()
Buna hazır değilim, bünyem kaldırmazKalitesiz olsak 96 bölüme gelmeyiz 100.bölüme seni etiket yapacağım kaliteye doyun diye![]()
Cidden yabancı kültürü SIFIR mış bunun çidom.son 1 oy
@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
5.hafta kullanıcakın bunu birdeElenmediğim zamanı garantiye alınca çok zevkli oluyor program, kim elenecek çıtır çıtır izliyorsun.![]()
Harika oylar. İki hafta üst üste ortak olup eledik istediğimiziVee Buray'a da son darbeyi vurduk böylece@XanTier
2 gündü o![]()
Burayı bile beğenmiyorsan sen gerçekten şevksizin önde gidenisin cidden .ssVee Buray'a da son darbeyi vurduk böylece@XanTier