Bakalım kim elenecekof off böyle mi olactı benim sonum
Böyle diye diye kalitesiz yapımlar çoğalıyor zatenTotal geneldir
bundan sonra tam alsam bile yetmiyorBakalım kim elenecek
Yaa. Bi de jüri olarak ne kadar zevkli bi bilesenElenmediğim zamanı garantiye alınca çok zevkli oluyor program, kim elenecek çıtır çıtır izliyorsun.
en az 10 puan fark attın ikimizi de merak etme potada olan biziz.
Kalitesiz olsak 96 bölüme gelmeyiz 100.bölüme seni etiket yapacağım kaliteye doyun diyeBöyle diye diye kalitesiz yapımlar çoğalıyor zaten
2 gündü oBir de bana diyorsun ağlıyorsun diye Billy Kane in oyundan sonra 3.puan durumundan kendimi sıfır sayarak hesapladım son oy kaldı geriye
Selda 39
Buray 29
Athena- 44
@Thequeer büyük geçmiş olsun sahiden üçüncü sonuçlardan sonra herkes gibi ben de elendiğimi sanmıştım yani bu sefer abartmadım ama olmadı. Neyse 2 saatliğine söz mü vermiştik o kötü oldu
Buna hazır değilim, bünyem kaldırmazKalitesiz olsak 96 bölüme gelmeyiz 100.bölüme seni etiket yapacağım kaliteye doyun diye
Cidden yabancı kültürü SIFIR mış bunun çidom.son 1 oy
@MasacRE- oyları
8 Selda Bağcan - Sarı Gelin
7 Athena - Kafama Göre
6 Gripin - Beni Boş Yere Yorma
5 Sia - Never Give Up
4 İlyas Yalçıntaş - Nefes
3 Sean Paul feat Dua Lipa - No Lie
2 Buray - Olmadı
1 Ebru Gündeş - Çingenem
5.hafta kullanıcakın bunu birde gerçi bu nasıl vedayıda erken kullandınyaElenmediğim zamanı garantiye alınca çok zevkli oluyor program, kim elenecek çıtır çıtır izliyorsun.
Harika oylar. İki hafta üst üste ortak olup eledik istediğimiziVee Buray'a da son darbeyi vurduk böylece @XanTier
2 gündü o
Burayı bile beğenmiyorsan sen gerçekten şevksizin önde gidenisin cidden .ssVee Buray'a da son darbeyi vurduk böylece @XanTier