Sen çok seviyorsun diye gelmedim final puanı alırdımİsmail YK yine yokmuş
1 tabiki
Sen çok seviyorsun diye gelmedim final puanı alırdımİsmail YK yine yokmuş
1 tabiki
Müzikten zerre anlamayanlar sebebiyle elendim kendilerini popüler kültürün kölesi yapmış ama kulakları pas tutmuş seyirciler mesela @MasacRE- nin müzikten zerre anlamadığı kesinGüzel şarkıydı ah ah
Hiç dinleyipte kulaklarıma işkence çektiremem valla
Sen çok seviyorsun diye gelmedim final puanı alırdım
1 tabiki
Güzel şarkıydı ah ah
Müzikten zerre anlamayanlar sebebiyle elendim kendilerini popüler kültürün kölesi yapmış ama kulakları pas tutmuş seyirciler mesela @MasacRE- nin müzikten zerre anlamadığı kesin
Bu hafta Sarı Gelin'i nasıl buldunuz?
Sarı Gelin mi olur Gelin dediğin beyaz olurBu hafta Sarı Gelin'i nasıl buldunuz?
Popüler kültür ve ben? Yaman şakacısın delikanlıMüzikten zerre anlamayanlar sebebiyle elendim kendilerini popüler kültürün kölesi yapmış ama kulakları pas tutmuş seyirciler mesela @MasacRE- nin müzikten zerre anlamadığı kesin
Popüler kültürü üstüne almışsın ama orada üstüne Alman gereken kısım müzik kültürsüzlüğüydüPopüler kültür ve ben? Yaman şakacısın delikanlı
Bunu Ebru Yaşar dinleyen birinden duymak da pek bir ironikPopüler kültürü üstüne almışsın ama orada üstüne Alman gereken kısım müzik kültürsüzlüğüydü
Ebru Yaşar'ın sesi şahane ama siz yabancı şarkı hayranlığınız yüzünden bilerek hep 1 verdiniz. Ayrıca zaten sizin gibi ergenler anca yabancı dinlerBunu Ebru Yaşar dinleyen birinden duymak da pek bir ironik
Ben de olmamış atan seni kınıyorumBuna güldürdün atan @Çiğdem- i kınıyorum.
tabi konu gelinlik olunca aklının fikrinin gitmesi normal
Yoo yerli de dinlerim ama Ebru Yaşar dinlenilecek gibi değilEbru Yaşar'ın sesi şahane ama siz yabancı şarkı hayranlığınız yüzünden bilerek hep 1 verdiniz. Ayrıca zaten sizin gibi ergenler anca yabancı dinler
Ben de olmamış atan seni kınıyorum
Aferin kız bu aralar pek bi gözüme girdin sen
İşte sen müzik zevkin Yok olduğu İçin böylesinYoo yerli de dinlerim ama Ebru Yaşar dinlenilecek gibi değil
Aferin kız bu aralar pek bi gözüme girdin sen
@S.G.A.T. neye rahatsız olmuş onu anlamadımtabi konu gelinlik olunca aklının fikrinin gitmesi normal
Güzel şarkıydı ama çok öne çıkmadı.
Serhan alınmış çünkü hayatında bir kere evlilik arefesine gelmiş o da bu sarı gelinmiş işte ve o gün bunu nikah masasında bırakıp kaçmış o gün bu gündür bu türkü söylenir olmuş@S.G.A.T. neye rahatsız olmuş onu anlamadım
ya gelin şarısınsa diye bir -1 espiri yapıp konuyu batırsam dahamı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?