hahha aa kaçırmam ayoll nerede eğlence ben orada sana atılan laflardada çok eğleniyorumSen de bana atılan lafları hiç kaçırmıyorsun maşallah
Sıradan bir üyesin gözümüzde hiçbir değerin Yok bozuk 10 kuruşlar gibisin sadece sakız almaya yetersinSen de bana atılan lafları hiç kaçırmıyorsun maşallah
@xemrexxx geberdi gitti @destere ortalıklarda yok, onların yokluğunda forumun en nefret edileni haline geldim resmen bu gurur verici bir şey çok mutluyum @Harunnn60 @mrt-06hahha aa kaçırmam ayoll nerede eğlence ben orada sana atılan laflardada çok eğleniyorum
@xemrexxx @destere en azından sempatik ve komikler sen gıcık ve iticisin @mrt-06 @Harunnn60@xemrexxx geberdi gitti @destere ortalıklarda yok, onların yokluğunda forumun en nefret edileni haline geldim resmen bu gurur verici bir şey çok mutluyum @Harunnn60 @mrt-06
Hay ağzını öpeyim diyeceğim de taciz davası açarsın
Ya hadi oradan unuttun sen şimdi onları, benden beter onlar
@mrt-06 ı salarım üstüne ağzına kilit vurur 1 hafta konusamazsınHay ağzını öpeyim diyeceğim de taciz davası açarsın
Sıradan üyelik iyidir ya senin gibi buruşturulup çöpe atılmış bir emekli parçası değilim en azındanSıradan bir üyesin gözümüzde hiçbir değerin Yok bozuk 10 kuruşlar gibisin sadece sakız almaya yetersin
Onların bir isimleri var bundan 10 yıl sonra destere Emre desen herkes hatırlayacak ama sen sadece yolu düşmüş bir insan akla bile gelmeyeceksinYa hadi oradan unuttun sen şimdi onları, benden beter onlar
Ben emekli de olsam bir popülerliğim havam varSıradan üyelik iyidir ya senin gibi buruşturulup çöpe atılmış bir emekli parçası değilim en azından
Yok öyle bir şey uyduruyor işte sen ne bakıyorsun bu sokak sanatına
Sia kötü verdin mi konuştuğumuz gibiOyladım. Olum bu ney lan final haftası gibi
Güzel şarkıydı ama çok öne çıkmadı.Sia kötü verdin mi konuştuğumuz gibi
3 ve aşağısı olduğu sürece tamamdırGüzel şarkıydı ama çok öne çıkmadı.
İsmail YK yine yokmuş