Herkese başarılar dilerim.
Eleneceğimi düşünmüyordum yani en azından bu şarkıyla. Ama buralara kadar gelmemde bir başarı. Sonuçta ilk Ebruyu birisi kullanmış ve en ilk haftalar elenmiş.
Benim ise baya iyi gitdiğim haftalar oldu. Ama @Çiğdem- biliyor hep 1-2 puanla final puanını kaçırıyordum.
Neyse hepinize başarılar dilerim.İlyas ve Sia olacak bir final izleriz umarım.
Öpüyorum hepinizi. @sokak sanati @Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy @S.G.A.T.
@Çiğdem- kuzum sana da teşekkürler güzel mi güzel 11 hafta heyecan yaşadım.
Jüri olmayacağım. Ama gönlüm sizlerler.
Gidiyor gönlümün efendisi..
Başka zaman olsa 10 kez etiketlerim öyle okursun hemen konuya gireceğin mi tuttu.Ben onu dün okudum yaNe yaptın yanlışlıkla yayınlayıp sildin mi bölümüSpoiler vereyim mi millete?
İzletmiştin daha önce bunu bana. hatırlıyorumOyun videosu sen seversin.
@sokak sanati elenmediğine göre final garanti
@MasacRE- okudumu tam adamı okumuşBaşka zaman olsa 10 kez etiketlerim öyle okursun hemen konuya gireceğin mi tuttu.Yanlış zamanda konu açıldı otomatik açılıyordu yanlış tarihe kurmuşum.
sebebi var 😉Herkes de böyle diyor ama kimse yazmıyor
Hayalimdeki final Sia ile GripinNeden öyle dedin.
Şarkılarım çok iyi doğru strateji ile finale rahat çıkarım siye düşünüyorum.
Herkese başarılar dilerim.
Eleneceğimi düşünmüyordum yani en azından bu şarkıyla. Ama buralara kadar gelmemde bir başarı. Sonuçta ilk Ebruyu birisi kullanmış ve en ilk haftalar elenmiş.
Benim ise baya iyi gitdiğim haftalar oldu. Ama @Çiğdem- biliyor hep 1-2 puanla final puanını kaçırıyordum.
Neyse hepinize başarılar dilerim.İlyas ve Sia olacak bir final izleriz umarım.
Öpüyorum hepinizi. @sokak sanati @Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy @S.G.A.T.
@Çiğdem- kuzum sana da teşekkürler güzel mi güzel 11 hafta heyecan yaşadım.
Jüri olmayacağım. Ama gönlüm sizlerler.
Gidiyor gönlümün efendisi..
Bu hafta aranıza geç katıldım ama yine destek oldum.
Hayalimdeki final Sia ile GripinEbru Gündeş olmasa net bir şekilde elenmeyi hakettin çünkü.Bu hafta elenmediğine göre böyle kötü şarkın da yoktur sanırım
Diğer üçünden kurtulmamız lazım, ne diyosun @MasacRE-
Hayır, sonra iyi puan bekleyip hayal kırıklığına uğrayıp trip atıyosunAtayım mi şarkılarımı sana özelden.
Bu oOo hep kullanırım 😱 ama belki başka manadadır benimkiÇekirge suratlı şey bana birde laf atıyor. oOo
Başka zaman olsa 10 kez etiketlerim öyle okursun hemen konuya gireceğin mi tuttu.Yanlış zamanda konu açıldı otomatik açılıyordu yanlış tarihe kurmuşum.
Olsun canım burda olmanız yeterBu hafta aranıza geç katıldım ama yine destek oldum.Emeklerine sağlık kraliçem.
Çiçeğim geçmiş olsun.@Ahmed
Ben vazgeçtimMerak ettim ama gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?