Dua'ya verdiğim puanlar?
Beni beni Ahmed'ini 1e yakıştırmak ha?
Dua'ya verdiğim puanlar?
İyilerin düşmanı, kötülerin dostu gazmanPeki, sen kimsin?
Rütbe olarak Uluslararası Müzik Başkanı falan mısın?Bana göre
Hayır sadece biraz müzik kulağına sahibimRütbe olarak Uluslararası Müzik Başkanı falan mısın?
Aslında güzel stratejiydi, ama şarkı stratejiye ayak uyduracak seviyede değildi. Birkaç hafta önce kullansa birinci bile olurduLGBT lobisi kurtaramadı.
hhaha ön sezine oklava vurayımSia'nın eleneceğini sanmıyorum çünkü Sia'yı genel olarak beğenen @Çiğdem- elenenin belli olduğunuifadesiyle duyurdu, işte o an anlamıştım kimlerin elenmediğini bu da bizim yılların MS tecrübesinin verdiği önsezi
@Thequeer oyları
6 :Sia - The Greatest (Muhteşem Anısına)
5 : İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Benim İçin çok özel bir yeri var)
4 : Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm ( 6 vermek isterdim ama Tols dan dolayı 2 puan kırdım)
3 : Athena - On İki Dev Adam
2 : Ebru Gündeş - Gel Vefasız
1 : Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
Ay bu ne ya resmen herkese 6 vermek istedim. Hepsi çok çok iyi valla kimse kusura bakmasın
Müzik değilde başka bir şeyin kulağı o bence.Hayır sadece biraz müzik kulağına sahibim
Doğrudur reis neticede LGBT senden sorulur.Aslında güzel stratejiydi, ama şarkı stratejiye ayak uyduracak seviyede değildi. Birkaç hafta önce kullansa birinci bile olurdu
İyi ki elemişiz şu oğlanı. Şu oylara, şu zevke, şu zevksizliğe bak@Thequeer oyları
4 : Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm ( 6 vermek isterdim ama Tols dan dolayı 2 puan kırdım)
Ay bu ne ya resmen herkese 6 vermek istedim. Hepsi çok çok iyi valla kimse kusura bakmasın
Okay elendik işte.@Thequeer oyları
LGBT lobisi kurtaramadı.
Adını birkaç zaman önceye kadar LBGT sanıyodum, evet çok iyi biliyorumDoğrudur reis neticede LGBT senden sorulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?