eTV MusicSurvivor 7.Sezon Şampiyonu / Sia - sokak sanati

Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk. Sia varken, Sia dışında birinin şampiyon olması beklenemezdi zaten. Büyük tebrikler.
@sokak sanati

Ayrıca bütün sezon boyunca oy vermem için hatırlatmalarda bulunan, yarışmaya büyük emekler veren @Çiğdem-'i de tebrik etmek gerek. Eline ve emeklerine sağlık.

Selda Bağcan ile ikinci olan ve o kadar güçlü rakibin arasından finale kadar yükselmeyi başaran @Tolstoyevski'yi de tebrik ederim.

Teşekkür ederim gerçekten sezon başından beri destek verdin sağol dostum.

Kendi kozları derken

Teşekkür ederim gerçekten sezon başından beri destek verdin sağol dostum.

Kendi kozları derken
Ben bilmiyorum bu kaçıncı yazışım ama
Yabancı şarkı çok dinleyen hatta sevmeyen birisiyim bir kere seçtiğin şarkıcı çok iyi ayrıca görsellikte güzel
ve seninde sürekli music survivor sayfasında olup etkiketlere dönmüş olman çok başarılıydı

Evet haklısın büyük emekler verdik sağol tekrardan.

Şampiyon ve 2.den başlayalım @sokak sanati @Tolstoyevski ikiniz de yarışmayı kendi içiniz de çok farklı yaşıyorsunuz . Evet bazı tartışmalar içine bu yüzden girseniz bile sunucu olarak yarışmama bukadar önem veren ikinizi canı gönül den kutluyorum

Yarı ve Çeyreğe kalan @Yiğitt @dreamy çok iyi yarıştınız @Yiğitt çok katkı sağladın yarışmaya desteklerini hiç unutmucam ,@dreamy yoğun olduğun halde sende ilgilenmeye çalıştın
ve @Thequeer Buray ile mükkemmel yarıştın ve bu yıl yarışmacı olarak büyük katkılar verdin . Özledik seni bekliyoruz foruma

@XanTier İlk hafta elendin ve juri olarak inanılmaz bir destek verdin forumdan ayrılsak bile unutmucam
@S.G.A.T. @denizz19 @Ahmed Çeyreği sizler de hak ediyordunuz üçünüz de ayrı ayrı büyük katkılar sağladınız renk kattınız

Yabancılar dan @Harunnn60 @Billy Kane @MayısKralı ayrı ayrı renk kattınız Billy özellikle başarılı gitti @Harunnn60 iyi yarıştın elendin İlyası da yarıştın . Sonra Juri Başkanı oldun Yani her işe koşuşturdun

@OzaN Nazan Öncel ile elenmene bende üzüldüm sana her sezon katkılarından tşşk, @mesmeso61 Elendin katkıların devam etti juriyken
, @turkuazz @batuhankaralar sizler de iyi yarıştınız

Juri Başkanlarımız dan @mrt-06 Büyük desteğin için teşekkürler cnm hastalanıp aramızda olmamana üzüldüm Aaa sağlığın iyi olsaydı da olmasaydın yarışma önemli değil sağlığın önemli

Juriler den @Sherlock @MasacRE- @ozmoturk hiç yalnız bırakmadınız bizi sonuçlar da hatta bazen yarışmacılar olmadı siz oldunuz çok teşekkürler
Ve beni kırmayıp forum da sadece bana oy kullanan @Maskeli Fedai seninde yerin ayrı olucak hep

Sia gerçekten en çok beğendiğim değer verdiğim yabancı sanatçılardan biri ve o kadar yerli şarkıcılar arasından 1. olmasına çok sevindim. Tebrikler @sokak sanati jüri olduğumdan beri seçtiğin şarkılar muazzamdı.

@Tolstoyevski Selda Bağcan'ın bende ayrı bir yeri var ve açıkçası o kadar genç ve popüler şarkıcı arasından finale kalacağını hiç tahmin ermezdim. Sivas'ın dağlarını istedim finalde, eğer o şarkıyı gorseydim tam puan verecektim ama sanıyorum ki onu ilk haftalarda kullandın. Yine de ona rağmen 2. oldun büyük başarı tebrik ederim...

Ben teşekkür ederim umarım forumun başka alanlarında aktif olur foruma ısınırsın çok kaliteli birisin

Sen @sokak sanati na öhüleyeceğine Sunucunun tebriğine bak terbiyesiz
hangi tebrik?

bildirim gelmemiş
insan bi ekler

Teşekkürler hanımefendi