Sia eleniyormu havası yarattık işte
@XanTier Göbek atıyordu sen elenecen diyeBaşta @Tolstoyevski olmak üzere görmüş oldum sayemde düşmanları mı.
Hafta konusundada böyle davranmıştı
Neyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymişBen sizi masaya yatırayım, ister misiniz?
Yoo, yok öyle bi şey
Nefret değil bu, kırıldım sadece.Niye benden bu kadar nefret ediyorsun
Yok ben hala elenmesini istiyorum @sokak sanati nın ama ne olursa olsun objektif bir şekilde puanlarımı veririm
Güreşçiler size fazla gelir zatenNeyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymiş
Masaya yatırmaya değmez gibi bu sanki @S.G.A.T. sen ne dersin
Çok zevksizsin be kardeşim.Neyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymiş
Masaya yatırmaya değmez gibi bu sanki @S.G.A.T. sen ne dersin
Kapak gibi kapak.
Aslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilirÇok zevksizsin be kardeşim.
İyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.1 Vermeye utanmadın mı sende yabancıyla başlamıştın hemde@sokak sanati
Tutmuşluğu varAslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilir
Sen git avatarındaki basketbolcuyla güreş.Aslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilir
@MasacRE- bile 4 de 3 vermiş seni geçti yabancı kültürün deİyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.
Tutmuşluğu var
Hani neredeİyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.
Tutmuşluğu var
Yoksa beni engellemiş miydin o zamanlar? 😱Gördüm @XanTier 'i. Kesinlikle itici biri bir kez daha kanıtladı
@DarkLegenD bildirim gelmemiş olabilir ne değişik birisin yaa
@MasacRE- 'yi bu hafta yanımıza çektik daha doğru 3 sıvacı ekibi zirvede yer aldık. Ben bu yolda ilerliyeyimÇiğdem.
O senin iticililililiğinGördüm @XanTier 'i. Kesinlikle itici biri bir kez daha kanıtladı
@DarkLegenD bildirim gelmemiş olabilir ne değişik birisin yaa
@MasacRE- 'yi bu hafta yanımıza çektik daha doğru 3 sıvacı ekibi zirvede yer aldık. Ben bu yolda ilerliyeyimÇiğdem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?