Sia eleniyormu havası yarattık işte
Sia eleniyormu havası yarattık işte
Sia eleniyormu havası yarattık işte![]()
@XanTier Göbek atıyordu sen elenecen diyeBaşta @Tolstoyevski olmak üzere görmüş oldum sayemde düşmanları mı.
Hafta konusundada böyle davranmıştı![]()
Neyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymişBen sizi masaya yatırayım, ister misiniz?![]()
Yoo, yok öyle bi şey
Nefret değil bu, kırıldım sadece.Niye benden bu kadar nefret ediyorsun![]()
Yok ben hala elenmesini istiyorum @sokak sanati nın ama ne olursa olsun objektif bir şekilde puanlarımı veririm
Güreşçiler size fazla gelir zatenNeyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymiş
Masaya yatırmaya değmez gibi bu sanki @S.G.A.T. sen ne dersin
![]()
Çok zevksizsin be kardeşim.Neyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymiş
Masaya yatırmaya değmez gibi bu sanki @S.G.A.T. sen ne dersin
![]()
Kapak gibi kapak.
Aslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilirÇok zevksizsin be kardeşim.![]()
İyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.1 Vermeye utanmadın mı sende yabancıyla başlamıştın hemde@sokak sanati
Tutmuşluğu varAslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilir![]()
Sen git avatarındaki basketbolcuyla güreş.Aslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilir![]()
@MasacRE- bile 4 de 3 vermiş seni geçti yabancı kültürün deİyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.
Tutmuşluğu var![]()
Hani neredeİyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.
Tutmuşluğu var![]()
Yoksa beni engellemiş miydin o zamanlar? 😱Gördüm @XanTier 'i. Kesinlikle itici biri bir kez daha kanıtladı
@DarkLegenD bildirim gelmemiş olabilir ne değişik birisin yaa
@MasacRE- 'yi bu hafta yanımıza çektik daha doğru 3 sıvacı ekibi zirvede yer aldık. Ben bu yolda ilerliyeyimÇiğdem.
O senin iticililililiğinGördüm @XanTier 'i. Kesinlikle itici biri bir kez daha kanıtladı
@DarkLegenD bildirim gelmemiş olabilir ne değişik birisin yaa
@MasacRE- 'yi bu hafta yanımıza çektik daha doğru 3 sıvacı ekibi zirvede yer aldık. Ben bu yolda ilerliyeyimÇiğdem.