Sia eleniyormu havası yarattık işte
@XanTier Göbek atıyordu sen elenecen diye işin ilginç yanı @MasacRE- seni destekledi bu hafta daha doğrusu ilk defaBaşta @Tolstoyevski olmak üzere görmüş oldum sayemde düşmanları mı.
Hafta konusundada böyle davranmıştı
Neyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymişBen sizi masaya yatırayım, ister misiniz?
Yoo, yok öyle bi şey @sokak sanati
Nefret değil bu, kırıldım sadece. Profilimdeki mesajına cevap yazmıştım ama sen geri dönüş yapmamıştın.Niye benden bu kadar nefret ediyorsun
Yok ben hala elenmesini istiyorum @sokak sanati nın ama ne olursa olsun objektif bir şekilde puanlarımı veririm
Güreşçiler size fazla gelir zaten @DarkLegenDNeyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymiş
Masaya yatırmaya değmez gibi bu sanki @S.G.A.T. sen ne dersin
Çok zevksizsin be kardeşim.Neyse ben baktım senden hayır gelmeyince adı Paige'ymiş
Masaya yatırmaya değmez gibi bu sanki @S.G.A.T. sen ne dersin
1 Vermeye utanmadın mı sende yabancıyla başlamıştın hemde @sokak sanatiYoo, yok öyle bi şey @sokak sanati
Güreşçiler size fazla gelir zaten @DarkLegenD
Aslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilirÇok zevksizsin be kardeşim.
İyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.1 Vermeye utanmadın mı sende yabancıyla başlamıştın hemde @sokak sanati
Tutmuşluğu varAslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilir
Sen git avatarındaki basketbolcuyla güreş. Umarım defalarca onun altında kalırsın.Aslında benle bir güreş tutsa şöyle yağlı güreş falan belki düşüncem değişebilir
@MasacRE- bile 4 de 3 vermiş seni geçti yabancı kültürün deİyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.
Tutmuşluğu var
Hani nerede @DarkLegenDİyi de şu anda 2. haftada değiliz, 15 şarkı arasından 1 vermekle 4 şarkı arasından 1 vermek arasında fark var.
Tutmuşluğu var
Yoksa beni engellemiş miydin o zamanlar? 😱Gördüm @XanTier 'i. Kesinlikle itici biri bir kez daha kanıtladı
@DarkLegenD bildirim gelmemiş olabilir ne değişik birisin yaa
@MasacRE- 'yi bu hafta yanımıza çektik daha doğru 3 sıvacı ekibi zirvede yer aldık. Ben bu yolda ilerliyeyim Çiğdem.
O senin iticililililiğinGördüm @XanTier 'i. Kesinlikle itici biri bir kez daha kanıtladı
@DarkLegenD bildirim gelmemiş olabilir ne değişik birisin yaa
@MasacRE- 'yi bu hafta yanımıza çektik daha doğru 3 sıvacı ekibi zirvede yer aldık. Ben bu yolda ilerliyeyim Çiğdem.