Sana puan öncesi , beddua mesajı yazmıştı @MasacRE-Sen hayırlı haber vermezsin pek
Keşke MalMan olarak yazsaydınGördün tabii burayı, hemen telaşlandın@Harunnn60
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-7-sezon-Çeyrek-final-sonuçları.273616/whoreplied
Nasıl alıştırmışsam artık şarkı hakkında bir şey demediğim halde direk düşük puan bekliyor benden
O resim dursaydı bunun yarısın bile yazamazdım. Aleyna beni motive ediyor. Onun resmini görmek için mesaj yazıyorum
Ekmek parası için , bunun gudubet suratına dayanacaz artıkO resim dursaydı bunun yarısın bile yazamazdım. Aleyna beni motive ediyor. Onun resmini görmek için mesaj yazıyorum
Bundan sonra da @DarkLegenD ın resmindekini koyayım da gözn gönlün bayram etsinEkmek parası için , bunun gudubet suratına dayanacaz artık@DarkLegenD
Bunu anca Turabici @sokak sanati yapar.
Önemli değil.
Nasıl alıştırmışsam artık şarkı hakkında bir şey demediğim halde direk düşük puan bekliyor benden
O resim dursaydı bunun yarısın bile yazamazdım. Aleyna beni motive ediyor. Onun resmini görmek için mesaj yazıyorum
@Shamkhal bebeğimsin harika puan
Sen de abartma artık, Aleyna güzel kız.Ekmek parası için , bunun gudubet suratına dayanacaz artık@DarkLegenD
SIA baş ajanı Sia.Kim elendi
Kim 1. oldu
Tahminleri alalım son oy gelmeden
Parlak takımı üzüntü için deSen de abartma artık, Aleyna güzel kız.Dönde aynaya bak 7/24 nasıl dayanıyorsun kendine?
SIA baş ajanı Sia.
Kim elendi
Kim 1. oldu
Sen hayırlı haber vermezsin pek
Çok önemli nasıl önemli değil.
@Doğu senin oyunda çok önemliydi sağol.Chandlier ile haftaya geliyorum unutma
Uzatma hadi sonucu görelimKim elendi
Kim 1. oldu
Yoo ne alaka @MEnes i gördüğümüz mü var zaten iyice boşladı forumu
@sokak sanati SIA ajanı ile bile katılsan sonun belli; ELENECEKSİN.
Belirli süresi var bu programın , ona göre ayarlıyoruz herhalde son oyuUzatma hadi sonucu görelim
Yontulmaya başladın cnmYoo ne alaka @MEnes i gördüğümüz mü var zaten iyice boşladı forumuKulağıma göre hareket ediyorum diyorum inanmıyorsunuz takmışsınız hep kasıtlı puan veriyorsun diye yok öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?